Varhaiskasvatuksen opettaja, vuorotteluvapaan sijaisuus

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Leppäkorven päiväkoti

Korpikontiontie 3, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 04.08.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 29.12.2022

Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksenopettaja, tervetuloa Leppäkorpeen!

Etsimme varhaiskasvatuksenopettajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen tiimiimme.

Leppäkorven päiväkoti kuuluu Näätäpuiston toimintayksikköön. Leppäkorven päiväkodin lisäksi yksikköön kuuluvat Näätäpuiston päiväkoti ja Näätäkujan ryhmäperhepäiväkoti, joissa on yhteensä yksitoista tiimiä. 

Leppäkorven päiväkoti on viisiryhmäinen päiväkoti. Päiväkodissa tulee olemaan yksi pienten lasten ryhmä, kaksi sisarusryhmää ja kaksi 5 - 6 vuotiaiden ryhmää, joissa on esiopetusta. 

Henkilöstömme on pysyvää, ammatillista, sitoutunutta. Uusiin asioihin suhtaudutaan innokkaasti.  Päiväkodissa suhtaudutaan varhaiskasvatuksen kehittämiseen myönteisesti. Osallistumme Vantaalla ensimmäisten joukossa ProVaka toimintamallin toteutukseen.

Seuren sijaiset tulevat mielellään keikalle taloomme.

Päiväkoti sijaitsee hyvien joukkoliikenne yhteyksien äärellä Korson keskustan kupeessa pientaloalueella, noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Korson juna-asemalta. Bussilinjat menevät noin 200 m päästä.

Päiväntoiminta tapahtuu pienissä ryhmissä leikkien ja liikkuen. Päiväkodissa on useita jakotiloja, jotka soveltuvat erilaisten pienryhmien ja monipuolisten pedagogisten suunnitelmien toteutukseen. Lisäksi käytämme aktiivisesti alueen liikuntamadollisuuksia mm. Lumon saleja ja alueen lähiluontoa ja puistoja aktiiviseen liikuntaan.

Arvostamme ammatillista työotetta, sensitiivisyyttä vuorovaikutuksessa, lasta ja perhettä kunnioittavaa ja osallistavaa asennetta sekä halua olla aktiivisesti mukana lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena. Esiopetuspätevyys luetaan eduksi.

Päiväkodissa kasvattajien työn tukena toimii konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja, lapsi- ja perheohjaaja sekä laajat yhteistyöverkostot. 

Tervetuloa joukkoomme kehittämään varhaiskasvatusta uudistuvan vasun pohjalta sekä tekemään arvokasta työtä lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Tiiminjäsenenä pääset keskustelemaan ja suunnittelemaan käytännön työtäsi muiden tiimiläisten innostuneeseen joukkoon. 

Vuorotteluvapaan sijaisen tulee täyttää seuraavat ehdot:

Työntekijä on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuutta yhden päivän, ja ollut työttämänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 pv sijaisuutta edeltäneiden 14 kk aikana.

TAI: yksi päivä työttämyyttä välittömästi ennen sijaisuutta riittää, jos sijainen on olle 30-vuotias ja suorittanut  vuoden sisällä ammatti- tai korkeakoulututkinnon TAI vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Sijainen ei voi olla päätoiminen opiskelija.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Jarmo Holopainen

0503124841

jarmo.holopainen@vantaa.fi


Tavoitettavissa 8 - 15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 07.04.2022 12:00Hakuaika päättyy: 03.08.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto