Varhaiskasvatuksen opettaja (8 paikkaa), Tikkurilan päiväkoti

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Tikkurilan päiväkoti

Neilikkatie 3, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajia, jotka ennakkoluulottomasti uskaltautuvat uusiin työtapoihin ja haluavat luoda kanssamme  toimivat rakenteet ja mahtavan työkulttuurin.

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajia syksyllä 2019 valmistuvaan Tikkurilan päiväkotiin.

Uusi Tikkurilan päiväkoti valmistuu syksyllä 2019 Vantaan suurimmaksi päiväkodiksi. Se sijaitsee erinomaisten juna- ja bussiyhteyksien läheisyydessä. Päiväkoti toimii kolmessa kerroksessa ja on avoinna arkisin klo 5.30-22.00. Tikkurilan varhaiskasvatusyksikössä on Tikkurilan päiväkodin lisäksi pieni elokuussa 2018 avattu Krassitien päiväkoti. Tavoitteemme on hyvin johdettu iso yksikkö, jossa tarjotaan laadukasta varhaiskasvatusta  pienemmissä kokonaisuuksissa.

Tikkurilan päiväkoti sijaitsee keskellä erilaisia kulttuuripalveluita. Kirjasto, Silkki, Vernissa, Tikkurilan museo, taidetalo Pessi ja Heureka ovat osa laajennettua oppimisympäristöä lapsille ja henkilökunnalla. Monipuoliset liikuntapalvelut ovat kävelymatkan matkan päässä päiväkodilta.

Tikkurilan päiväkodissa henkilökuntaa on 36, ja siellä toimitaan työpareina. Jokaisen varhaiskasvatuksen opettajan parina on lastenhoitaja. Lisäksi päiväkodissa pilotoidaan uudenlaista kahden johtajan mallia. Tehtävämme on toimia työsi tukena niin, että toinen johtaja vastaa päiväkodin pedagogisesta johtamisesta ja toinen keskittyy enemmän hallinnolliseen johtamiseen.

Aloitamme toiminnan elokuussa 2019 väistötiloissa eri puolilla Tikkurilaa. Mainitse hakemuksessasi, mikäli olet halukas aloittamaan varhaiskasvatuksen opettajana vasta marraskuussa, uuden rakennuksen valmistuttua tai haluat työskennellä pienessä Krassitien päiväkodissa opettajana. Tikkurilan päiväkotiin haemme myös iltatyötä kiinnostuneita opettajia. Mainitse kiinnostuksestasi hakemuksessa.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Luemme eduksi esiopetus pätevyyden. Toivomme myös hakijoilta suosittelijaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 8

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Haaparanta Marika

0503121845

marika.haaparanta@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin 9-15

Sari Ikonen-Polamo puh. 0505705948 sari.ikonen-polamo@vantaa.fi Tavoitettavissa arkisin 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hakuaika alkaa: 08.04.2019 12:00Hakuaika päättyy: 23.04.2019 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto