Varhaiskasvatuksen opettaja, Lystilän päiväkoti

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Lystilän päiväkoti

Lustikullantie 3 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 10.06.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Lystilän päiväkotiin joko 3-5-vuotiaiden lasten päiväryhmään tai 3-5-vuotiaiden lasten vuorohoitoryhmään. Työajat vaihtelevat päiväryhmässä arkisin klo 6-17.30 välillä ja vuorohoitoryhmässä arkisin klo 6.45-22 välillä. Päiväryhmässä työskentelee lisäksi toinen varhaiskasvatuksen opettaja ja yksi lastenhoitaja. Vuorohoitoryhmässä puolestaan työskentelee lisäksi toinen varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Vuorohoitoryhmä tekee tiivistä yhteistyötä päivittäin toisen alle 3-vuotiaiden lasten vuorohoitoryhmän kanssa. Työn alkamispäivästä voidaan neuvotella.

Lystilän päiväkoti on aloittanut toimintansa noin 10 vuotta sitten moderneissa, toimivissa ja avarissa tiloissa. Lystilässä on kuusi lapsiryhmää, joista yhdessä tarjotaan keskitetysti iltahoitoa arkisin klo 22 saakka etukäteen varatun, perustellun hoidon tarpeen mukaan.

Päiväkotimme sijaitsee kauppakeskus Jumbon läheisyydessä, josta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Päiväkotimme lähellä on kirjasto, leikkipuisto, liikunta-alueita ja muutamia hyviä luontoretkikohteita. Samassa rakennuksessa toimii yksityinen hoivakoti, jonka kanssa teemme ajoittain pienimuotoista yhteistyötä.

Toivomme uudelta työntekijältä positiivista, innovatiivista, joustavaa ja asiakaslähtöistä työotetta sekä sitoutumista työhön ja työyhteisöömme. Lystilä tarjoaa työntekijälle iloisen, avoimen ja ammatillisen työyhteisön, jonka henkilökunnasta puolet on varhaiskasvatuksen opettajia. Pienryhmätoiminta on vakiintunut käytäntö päiväkodissamme ja eri ryhmillä on yhteistyötä keskenään. 


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: esiopetuspätevyyden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko työvuorot klo 6-22 välillä (on mahdollisuus sijoittua päiväryhmään klo 6-17.30 välillä tai vuorohoitoryhmään klo 6.45-22 välillä), ilta- ja yötyöt maksetaan rahakorvauksena


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Gynther Piia

050-3145591

piia.gynther@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana, lukuun ottamatta vuosilomaa ajalla: la 13.4. - ma 22.4.2019

Päiväkodin johtajan vuosiloman aikana varajohtaja Johanna Niemi, esiopetusryhmän puhelinnumero: 050-3145624

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hakuaika alkaa: 05.04.2019 08:00Hakuaika päättyy: 23.04.2019 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto