Varhaiskasvatuksen opettaja, Jokiuoman toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Jokiuoman toimintayksikkö

Vihertie 16, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.02.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Jokiuoman toimintayksikköön, johon kuuluvat Jokiuoman päiväkoti, jossa on viisi ryhmää ja Laajavuoren päiväkoti, jossa on kolme ryhmää. Työntekijöitä yksikössämme on n. 25. 

Sinä työskentelisit tällä toimintakaudella Jokiuoman päiväkodissa 4-5-vuotiaiden lasten ryhmässä. Suunnitteilla on uusi Jokiuoman päiväkoti, jonka arvioitu käynnistyminen on alkuvuodesta 2023. Meillä sinä pääset mukaan suunnittelemaan uuden päiväkodin oppimisympäristöjä ja toimintaa. 

Positiivinen pedagogiikka on toimintamme pohjana, mottona "Kehu, kannusta ja kiitä". Keskitymme lapsen vahvuuksiin ja hyödynnämme niitä kasvatustyössä. Kasvatuspäämääränä on se, että lapsen itsetunto vahvistuu ja hänestä kasvaa aktiivinen toimija.

Toiminta- ja oppimisympäristö suunnitellaan lasten kanssa yhdessä huomioiden lapsen mielenkiinnon kohteet ja varhaiskasvatuksen tavoitteet. Oppimisympäristömme laajentuu helposti viereiseen Jokiuoman puistoon, joissa liikkuminen ja leikkiminen ovat keskiössä. Martinlaakson metsät tarjoavat myös loistavan oppimisympäristön.

Ammattilaisina tärkein tavoitteemme on luoda myönteinen ja turvallinen ilmapiiri. Oleellista hyvän ilmapiirin luomisessa on lasta, vanhempia ja työkavereita kuunteleva, tilanteessa aidosti läsnä oleva aikuinen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä iloa ja huumoria lasten ja aikuisten kanssa toimimiseen. Edellytämme lapsilähtöistä, pienryhmätoimintaan ja tiimityöskentelyyn sitoutunutta työotetta sekä sensitiivisyyttä ja positiivista asennetta työhön ja sen kehittämiseen yhdessä työkavereiden kanssa.

Tarjoamme sinulle positiivisen ja rennon työympäristön, jossa työtä tehdään täydellä sydämellä ammatillisuutta unohtamatta. 


Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa päiväkotimme johtoryhmää ja ammattitaitoinen työyhteisö tukee sinua työssäsi tiimin pedagogisena johtajana. Johtoryhmän jäsenenä olet mukana kehittämässä koko yksikön pedagogiikkaa.

Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Olkkonen Heli

0503026746

heli.olkkonen@vantaa.fi


Tavoitettavissa 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 12.01.2022 12:30Hakuaika päättyy: 26.01.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Tehtävä/virka jäi täyttämättä
Kyllä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto