Varhaiskasvatuksen opettaja, Rekolanmäen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Rekolanmäen päiväkoti (Piilipuun toimintayksikkö)

Hansinkatu 4, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 31.01.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Hei ja tervetuloa yksikköömme!

Rekolanmäen päiväkodin porukkaan haetaan varhaiskasvatuksenopettajaa. Pääset ammattitaitoisen, kokeneen varhaiskasvatuksen erityisopettajan sekä lastenhoitajan kanssa samaan ryhmään.

Itsenäinen työ, hyvät retkeilymaastot, monipuolinen toiminta – liikunta ja musiikki kantavana voimana 😊

Ryhmä on toiminut pitkään ja toiminnan rakenteet ovat kunnossa. Kollegasi arvostavat luovuutta, rohkeutta sekä tehdään yhdessä asennetta. Tule meidän porukkaan mukaan 😊 Ja iällä ei ole väliä.

Terveisin Rekolanmäen työntekijät


Haemme siis varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen Rekolanmäen päiväkotiin integroituun ryhmään. Yksikköön kuuluvat Piilipuun päiväkoti ja Rekolanmäen päiväkoti. Yhteensä yksikössä on yhdeksän lapsiryhmää ja ryhmien koostumukset vaihtelevat ikärakenteesta sekä muista erityistarpeista (esim. yksi ryhmä on integroitu ryhmä ja yksi esiopetusryhmä). Työntekijöitä on tällä hetkellä 30 henkilöä.

Teemme pitkin toimintavuotta paljon yhteistyötä talojen välillä mm. pedagogisissa asioissa sekä muutenkin (tyhypäivät yms). Henkilöstö on vuosien mittaan myös siirtynyt oma-aloitteisesti talojen välillä toimimaan erilaisissa ryhmissä. Tämä on tuonut oman työn kehittämiseen ja erilaisten tehtävien ymmärtämiseen paljon vahvistavaa ammatillista näkökulmaa. Panostamme lisäksi paljon kouluttautumiseen mm. viime aikoina striimaten.

Johtajana ja esimiehenä arvostan työntekijän  omaa vaikuttamista työntekoon sekä työntekijöistä lähtevää työn kehittämistä.  Pidän tärkeänä kykyä toimia yhteistyössä ja toimia joustavasti silloin, kun se palvelee ammatillista perustehtävää. Asenne ratkaisee ja olet valmis heittäytymään uuteen!

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. Kokeilu on voimassa vuoden 2020 loppuun.

Toivon, että kiinnostuit ja laitat hakemuksen meidän yksikköömme. Tervetuloa joukkoomme!


Mitä odotamme sinulta:

Odotamme ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena.

Varhaiskasvatuksenopettaja vastaa lapsen ja lapsiryhmän toiminnan pedagogisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Esiopetusryhmässä työskentelevä lastentarhanopettaja vastaa esiopetuksesta. Lisäksi opettaja vastaa moniammatillisen tiimin pedagogisesta työskentelystä.

Opettaja laatii lapsikohtaiset suunnitelmat ja käy keskustelut huoltajien kanssa ja toteuttaa sekä arvioi lapsikohtaisia suunnitelmia yhteistyössä moniammatillisen tiimin, huoltajien ja kiertävän erityislastentarhanopettajan ja asiantuntijoiden kanssa.  

Hän myös vastaa ammatillisen vuorovaikutuksen toteutumisesta omassa moniammatillisessa tiimissä sekä vuorovaikutuksesta  ja yhteistyöstä lasten huoltajien, koko työyhteisön ja eri asiantuntijoiden kanssa. 

Opettajalla on tärkeä rooli  varhaiskasvatuksen käytäntöjen ja toimintatapojen arvioinnissa ja kehittämisessä niin tiimissä, kuin koko työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Soita tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Erilaisen ammatillisen kokemuksen varhaiskasvatuksessa ja muissakin opetus- ja kasvatustehtävissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2680,27 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja

Hovi Sari

043 8257623

sari.hovi@vantaa.fi


Tavoitettavissa parhaiten sähköpostilla


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 14.01.2022 12:00Hakuaika päättyy: 28.01.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto