Varhaiskasvatuksen opettaja, Riihipellon päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Riihipellon päiväkoti

Krakankuja 5, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.02.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Tervetuloa Riihipellon päiväkotiin luomaan merkityksiä!

Etsimme innostunutta ja kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on sensitiivinen ja oma-aloitteinen. Tarjoamme sinulle paikan maailman parhaimmasta työyhteisöstä, jossa moninaisuus nähdään rikkautena. Työmme vaatii kykyä sopeutua muutoksiin ja paineensietokykyä. Meillä onnistut työssäsi varmasti, sillä sinulla on työyhteisön ja esihenkilön tuki.

Riihipellon päiväkoti kuuluu Riihipellon toimintayksikköön yhdessä Pehtoorin päiväkodin kanssa. Toimintayksikkömme arvot pohjautuvat inklusiiviseen varhaiskasvatukseen, jossa jokainen lapsi ja perhe toivotetaan tervetulleiksi sellaisena kuin ovat. Työmme pohjautuu kunnioittavaan ja arvostavaan varhaiskasvatukseen. 

Riihipellon päiväkoti on viisiryhmäinen päiväkoti. Työyhteisömme on ammattitaitoinen ja itseohjautuva. Yhteistyö ja yhdessä tekeminen on päiväkotimme kulmakivat. Yksikössämme toimii lapsi- ja perheohjaaja tukemassa vanhempien kanssa tehtävää yhteistyötä. Päiväkotimme sijaitsee Pakkalan alueella kivenheiton päässä Jumbosta lähellä Krakanpuistoa.

Kettujen ryhmä on aloittanut tammikuussa 2022. Kettujen ryhmässä pääset luomaan ryhmän toimintakulttuurin alusta lähtien yhdessä varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kanssa. Uuden ryhmän perustaminen vaatii oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä. 

Odotamme ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena.

Kiinnostuitko? Soita päiväkodin johtaja Suvi Kettumäelle, 040 516 8558, tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus). Pätevän hakijan puuttuessa paikka voidaan täyttää tarvittaessa määräaikaisena tehtävänä 31.7.2022 asti.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Onnistuaksesi työssäsi edellytämme lapsilähtöisyyttä, kehittämismyönteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Työmme vaatii paineensietokykyä ja vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi: kokemuksen kieli- ja kulttuuririkasteisesta varhaiskasvatuksesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2647,26 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Kettumäki Suvi

040 516 8558

suvi.kettumaki@vantaa.fi

Tavoitettavissa Arkisin klo 9-15


Varajohtaja Päivi Helenius 050 3036159


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 03.01.2022 12:00Hakuaika päättyy: 24.01.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto