Varhaiskasvatuksen opettaja, Lystilän päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Lystilän päiväkoti

Lustikullantie 3 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 31.01.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Lystilän päiväkodin esiopetusryhmään, jossa on 21 lasta ja jossa työskentelee toinen varhaiskasvatuksen opettaja, yksi lastenhoitaja, yksi kehityksen ja oppimisen tuen lastenhoitaja sekä 30h:n avustaja. Työajat vaihtelevat arkisin klo 6-17.15 välillä. Vaihtoehtona on työskennellä jatkossa myös esimerkiksi päiväkotimme jommassa kummassa vuorohoitoryhmässä arkisin klo 6.45-22 välillä. Päiväkotimme henkilökunnasta puolet on varhaiskasvatuksen opettajia (10) ja puolet lastenhoitajia (10). Näin ollen joka ryhmässä toimii joko yksi tai kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5 hengen tiimeissä. Työn alkamispäivästä voidaan neuvotella.

Lystilän päiväkoti on aloittanut toimintansa 12 vuotta sitten moderneissa, toimivissa ja avarissa tiloissa. Lystilässä on kuusi lapsiryhmää, joista yhdessä tarjotaan keskitetysti iltahoitoa arkisin klo 22 saakka etukäteen varatun, perustellun hoidon tarpeen mukaan. Kesä- ja joulupäivystysaikoina työssäolevien työntekijöiden työvuorot voivat vaihdella arkisin klo 6-22 välillä, etukäteen sovitusti.

Päiväkotimme sijaitsee kauppakeskus Jumbon läheisyydessä, josta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Päiväkotimme lähellä on kirjasto, leikkipuisto, liikunta-alueita ja muutamia hyviä luontoretkikohteita.

Toivomme uudelta työntekijältä positiivista, innovatiivista, joustavaa ja asiakaslähtöistä työotetta sekä sitoutumista työhön ja työyhteisöömme. Lystilä tarjoaa työntekijälle iloisen, avoimen ja ammatillisen työyhteisön, johon myös uudet ideat ja ajatukset ovat tervetulleita. Pienryhmätoiminta on vakiintunut osa arkeamme ja ryhmien välistä yhteistyötä tehdään vallitsevien korona-ohjeiden mukaan.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: esiopetuspätevyyden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2647,26 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Mahdolliset ilta- ja yötyöt maksetaan rahakorvauksena.


Yhteystiedot:

päiväkodin johtaja

Gynther Piia

050-3145591

piia.gynther@vantaa.fi


Tavoitettavissa pääsääntöisesti virka-aikana, työhaastattelut järjestetään vallitsevien korona-ohjeiden mukaan ja haun ollessa auki, huom. jouluaika

Varajohtaja Anna-Liis Teder, ajalla 3.-5.1.2022, puh. 050-3145625

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 09.12.2021 12:00Hakuaika päättyy: 28.01.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto