Varhaiskasvatuksen opettaja (8 paikkaa), Hakunilan uusi päiväkoti

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Hakunilan päiväkoti

Hevoshaantie 17, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Hakunilan päiväkotiin. Sinulla on myös hyvä mahdollisuus päästä uuden päiväkodin varajohtajaksi, jos varhaiskasvatuksen johtamistyö kiinnostaa.

Hakunilan päiväkoti avataan elokuussa 2019 Hevoshaantielle, Hakunilan urheilupuiston ja uimahallin läheisyyteen. Lähimetsät ja urheilupuisto tuovat monia erinomaisia mahdollisuuksia aktiiviselle toiminnalle ja erilaisille oppimisympäristöille.

Päiväkodissa on yhteensä 6 kotialuetta 1-6-vuotiaille lapsille. Kasvattajia tulee olemaan 24, kun toimimme koko laajudessamme. Haemme nyt kahdeksaa (8) varhaiskasvatuksen opettajaa ja toiminta laajenee hiljalleen kattamaan koko päiväkodin.  

Hakunilan päiväkodissa toimitaan pienryhmätoiminnan periaatteiden mukaisesti, näin lapset saavat itsekin osallistua hyvin kehitystään ja oppimistaan tukevaan toimintaan ja sen suunnitteluun. Parityöskentelymalli ja siihen suunnitellut tilat mahdollistavat lapsen osallisuuden ja yksilöllisyyden hyvin.

Yhteisen arjen jakaminen ja yhdessä toimiminen avartavat jokaisen lapsen elämännäkemystä ja lisäävät suvaitsevaisuutta. Lapset saavat hyviä valmiuksia toimia eri tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa.

Turvallinen kasvuympäristö muodostuu positiivisesta ilmapiiristä. Lasten, perheiden ja henkilökunnan yhteistyö mahdollistaa ympäristön, jossa voi yhdessä ihmetellä elämän suuria asioita. Koko päiväkoti toimii yhteisönä myös toimintaa suunniteltaessa.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Haemme uuteen joukkoomme aktiivisia ja uuden päiväkodin perustamisesta kiinnostuneita työntekijöitä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa päiväkodin rakenteiden ja toiminnan periaatteiden kehitystyöhön. Toivomme sinun olevan kiinnostunut parityöskentelymallin kehittämisestä ja yhteisöllisyydestä.

Luemme eduksi: Luemme eduksi innovatiivisuuden, muutoskykyisyyden ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 8

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Niittymäki Marika

0438259439

marika.niittymaki@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkipäivisin klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hakuaika alkaa: 01.04.2019 14:30Hakuaika päättyy: 24.04.2019 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto