Barnskötare inom småbarnspedagogik, ordinarie

Vanda stad, Fostran och lärande, Svenskspråkiga servicen
Trollebo daghem och Håkansböle daghem

Vidjegränden 2, 01360 Vanda

Anställningsförhållandets längd: ordinarie 01.02.2022 eller enligt överenskommelse 


Glada, lärande och delaktiga barn växer upp till en hållbar framtid! Så har vi formulerat vår vision inom småbarnspedagogiken i Vanda. Känner du för att visionen tilltalar dig, då har du hittat den rätta arbetsplatsen!

Om du letar efter ett roligt och meningsfullt jobb och en trevlig arbetsplats, kom då och jobba tillsammans med oss i något av våra svenskspråkiga daghem i Vanda. 

Som barnskötare i våra barngrupper har du i uppgift att stöda barnens utveckling, växande och lärande och i samarbete med dina arbetskamrater och barnens vårdnadshavare bidra till en sund och inspirerande pedagogisk uppväxtmiljö.

Vårt fortbildningsutbud, pedagogiska workshopar och likande kollegiala sammankomster ger dig möjlighet att utveckla din egen kompetens. Stöd i arbetet får du förutom av dina kolleger och din förman, också av olika sakkunniga inom vår organisation. 

Vi söker dig som är genuint nyfiken på barn och vill lära dig av och tillsammans med dem. Du kan vara i slutskedet av dina studier, nyexaminerad eller ha längre erfarenhet – vi växer tillsammans. Vill du komma och jobba med oss, kontakta då daghemsföreståndaren vid följande daghem per telefon eller e-post: fornam.efternamn@vantaa.fi: 

Håkansböle daghem och Trollebo daghem    Susanna Fagerström, tfn. 050 312 4823

Vi kontaktar dig för en intervju så fort vi har mottagit din ansökan.

Vanda stad erbjuder hela sin personal lagstadgade arbetshälsovårdstjänster, lunchförmån och förmånssedlar till kollektivtrafikens biljetter. Staden stöder personalens fritid med mångsidiga motions-, kultur- och rekreationsmöjligheter. Personalen kan motionera till förmånliga priser i gym, simhallar samt i vuxeninstitutets- och idrottsservicens grupper. Biljetter till rabatterat pris erbjuds till teater, opera och bio. Fråga gärna mer om våra förmåner. 

Staden har över 500 tjänstebostäder på olika håll i staden. Bostäderna uthyrs i första hand till stadens nya anställda. 


I Vanda vågar vi göra saker på ett nytt sätt. I Vanda har du omfattande möjligheter att utveckla verksamheten och utveckla ditt eget kunnande. Vanda stad erbjuder goda utbildningsmöjligheter och de mångsidiga nätverken fungerar som ett stöd för dig i din professionella roll.


Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Barnskötare (Behörighet som barnskötare enligt lagen om småbarnspedagogik)

Utöver behörighetsvillkoren förutsätter vi: en hög nivå på språkkunskaper i svenska.

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA).

Lönesättning: 2188,28  euro/månad + eventuella tillägg

Tillstånd som krävs: Den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret, Före utnämningen ska ett godtagbart intyg över hälsotillståndet från företagshälsovården uppvisas., Vi kontrollerar att personer som utses till att arbeta med vård av barn under skolåldern lämnat en utredning om eventuell förekomst av tuberkulos i andningsorganen (lagen om smittsamma sjukdomar § 55)

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 6 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: arbetsavtalsförhållande

Arbetstid: 38 h 15 min/vecka 


Kontaktinformation:

daghemsföreståndare
Fagerström, Susanna
0503124823
susanna.fagerstrom@vantaa.fi

Anträffbar


Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Videointervju kan användas i rekryteringsprocessen.

Ansökningstiden börjar: 24.11.2021 12:00Ansökningstiden går ut: 24.01.2022 16:00

Dela jobbannonsen

Työpaikan luokittelut
Typ av anställning
Antalet anställningar
Ansökningskriterier
Annonsens språk
Yrkesområde/kategori
Anställningsförhållandets längd