Varhaiskasvatuksen opettaja, Jönsaksen päiväkoti

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Jönsaksen päiväkoti

Löydöspolku 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.06.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa  Jönsaksen päiväkotiin, joka työskentelisi toimintakaudella 2019-2020 luontopainoitteisessa esiopetusryhmässä. Jönsaksen päiväkodissa lähiluonto on tärkeä osa jokapäiväistä arkea. Päiväkotimme erikoisuutena on joulunalla 2018 valmistunut luontotukikohta eli kota, joka sijaitsee päiväkodin pihan metsäisessä osiossa. Luontotukikohta tulee olemaan esikoululaisten merkittävä oppimisympäristö lähiluonnon lisäksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla kehittämään luontopainoitteista esiopetusta ja varhaiskasvatusta kehittämismyönteisen ja innostuneen henkilöstön kanssa. Autamme sinut työssäsi hyvän perehdytyksen avulla alkuun. Meillä on johtamisessa selkeät rakenteet, jotka tukevat varhaiskasvatuksen opettajien pedagogista työtä. Työhösi ja ammattirooliisi saat tukea päiväkodin johtajalta.

Jönsaksen varhaiskasvatusyksikköön kuuluu Jönsaksen päiväkodin lisäksi Ojahaan päiväkoti.  Henkilöstöä on tällä hetkellä 23. Työyhteisössämme on osaamista kieli- ja kulttuuritietoisesta varhaiskasvatuksesta, S2 -opetuksesta sekä kehityksen ja oppimisen tuen tarpeista. Työssämme korostuu lapsilähtöinen työote, positiivisuus ja leikillisyys. Päiväkotimme ilmapiiri on kannustava ja sensitiivinen. 

Päiväkoti sijaitsee Vantaalla, Myyrmäessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Metsämaastojen lisäksi päiväkodin lähellä sijaitsevat kirjastopalvelut ja liikuntahetkiin sopivat urheilukentät. 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. 

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: esiopetuspätevyyttä

Luemme eduksi: Kiinnostuksen luonto- ja ympäristökasvatukseen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2525,09 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Pikkarainen Soile

0405346366

soile.pikkarainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-16 (lomalla 3.-5.4.2019)

Varajohtaja Auli Ahtola, p.0438272004, auli.ahtola@eduvantaa.fi, klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hakuaika alkaa: 22.03.2019 12:00Hakuaika päättyy: 24.04.2019 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto