Varhaiskasvatuksen opettaja, Autioniityn päiväkoti

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Hämeenkylän varhaiskasvatusyksikkö

Lammaslammentie 3, 01710 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen opettaja! 

Tervetuloa Autioniityn päiväkotiin.

Haemme iloiseen ja osaavaan joukkoomme ammattitaitoista, oman sekä tiiminsä ja työyhteisönsä työn kehittämisestä kiinnostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Autioniityn päiväkodissa on kolme lapsiryhmää ja Niittyvillan avoin päiväkoti sekä Niittyvillan kerhot. Yhdessä Hämeenkylän päiväkodin kanssa muodostamme Hämeenkylän varhaiskasvatusyksikön. Työyhteisöömme Autioniityssä kuuluu 12 varhaiskasvattajaa, joista 5 on varhaiskasvatuksen opettajia. Tällä hetkellä meillä on yksi alle 3- vuotiaiden ryhmä, sisarusryhmä ja pienennetty 3-5- vuotiaiden ryhmä, sekä avoin päiväkoti. Pienennetyssä ryhmässä työskentelee kaksi opettajaa ja syksyn 2019 ryhmäsijoitukseen voit itse vaikuttaa.

Pähkinärinteen luonto ja Lammaslammen ympäristö tarjoaa päiväkodillemme erinomaisen oppimisympäristön ja retkeilymahdollisuudet. Luonto ja lähiympäristö tarjoaa koko toimintavuodeksi lapsille oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. 

Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa varhaiskasvatusyksikkömme johtoryhmää ja osallisena päätöksenteossa ja pedagogiikan kehittämisessä. Varhaiskasvatuksen opettaja toimii oman tiiminsä pedagogisena johtajana. Työhösi ja ammattirooliisi saat tukea työyhteisömme toisilta opettajilta ja päiväkodin johtajalta.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Pentikäinen Miia

0503026033

miia.pentikainen@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hakuaika alkaa: 25.03.2019 12:00Hakuaika päättyy: 22.04.2019 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto