Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Louhelan päiväkoti

Eräkuja 3, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.10.2021 tai sopimuksen mukaan - 

Tervetuloa töihin positiivisesti pedagogiseen työyhteisöömme.

Etsimme Varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joka ovat sitoutunut  ammatilliseen työotteeseen ja monikulttuurisesti rikkaaseen työympäristöön.

Louhelan päiväkoti sijaitsee Myyrmäen sydämessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimintayksikköön kuuluvat Ylätalo ja Alatalo, jotka muodostavat keskelle jäävän piha-alueen kanssa Louhelan päiväkodin

Perusparannusremontissa ovat rakentuneet raikkaat ja oppimiseen innostavat tilat, ja joiden suunnitteluun henkilökunta on saanut osallistua. Louhelan päiväkodissa on kuusi ryhmää; kaksi pientenryhmää 1–3-vuotiaille, kaksi 3-5 vuotiaiden ryhmää, joista yksi on integroitu erityisryhmä ja toinen on pienennetty ryhmä sekä esiopetusryhmä, jossa on mukana nuorempia lapsia.  

Louhelan arki rakentuu pienryhmätoiminnasta, joissa toiminnan lähtökohtana toimivat S2-opetus ja kielellisyyden vahvistaminen liikunnan ja leikin keinoin. Päiväkodin lähiympäristö tarjoaa loistavat monipuoliset mahdollisuudet liikkumiseen ja ulkoiluun ympärivuoden, joten retkeily onkin tärkeä osa ryhmien viikoittaista toimintaa.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme riittävää ja sopivaa kokemusta ja kiinnostusta osoittavat hakijat.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville varhaiskasvatuksen opettajille muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttorahakokeilu koskee vakituisia työsuhteita.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hakijoilta odotamme pedagogista osaamista sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja. Olet innostuva ja kekseliäs toiminnan sanoittaja ja osaat sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Kaikkea ei tarvitse tietää ja osata, mutta tulee olla avoin asenne oppimiseen ja yhteistyöhön. Vertaistoiminnan ja mentoroinnin avulla varmistamme uusien opettajien työhyvinvoinnin eli ympärilläsi on laaja moniammatillisen yhteistyön tukiverkosto. Avulias ja luova ote tiimityöhön varmistaa kaikille mahdollisuuden ammatilliseen työskentelyyn eli yhteistyössä on voimaa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja eli tarjoamme rempseän ja iloisen työilmapiirin, jossa autamme toisiamme ja huolehdimme kaikkien työn onnistumisesta ja mahdollistumisesta. Otathan yhteyttä ja kyselet lisää!

Luemme eduksi: Haussa otamme huomioon myös opiskelun loppusuoralla olevat opiskelijat ja tehtävään määräaikaisena tekijänä huomioimme vahvaa kokemusta ja kiinnostusta osoittavat hakijat. 


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2868,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Bisi Johanna

0408091640

johanna.bisi@vantaa.fi


Tavoitettavissa 8-17

Varajohtaja Maria Ala-Heikkilä p. 050 3121 846

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 13.09.2021 12:00Hakuaika päättyy: 27.09.2021 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto