Lastenhoitaja, 2 paikkaa, Veturin päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Veturin päiväkoti

Veturipolku 4, 01300 vantaa

Työsuhteen kesto: 

Määräaikainen 16.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 09.05.2022

Määräaikainen 16.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 30.05.2022 


Haemme Veturin uuteen, viime lokakuussa toimintansa aloittaneeseen päiväkotiin, kahta (2) kehittämisestä ja uusista mahdollisuuksista innostunutta lastenhoitajaa sijaisuuksiin. Päiväkodissa toimitaan kotialueittain. Kotialueella toimii aina kaksi kahden kasvattajan ryhmää, kasvattajaparinasi toimii varhaiskasvatuksen opettaja. Yksi kotialueista on erityisryhmä monivammaisille lapsille ja yhdellä kotialueella toimii integroitu ryhmä. Toinen sijaisuuksista sijoittuu alle 3-vuotiaiden ja toinen 2-4 vuotiaiden ryhmään. Toinen sijaisuus on kestoltaan 16.8.21-30.5.22 ja toinen 16.8.21- 9.5.22.

Veturin päiväkoti sijaitsee ihanan keskeisellä paikalla, aivan Tikkurilan juna-aseman vieressä. Ympäriltä löytyy monipuoliset kulttuuri-ja retkeilymahdollisuudet monipuolisen varhaiskasvatuksen rikastuttamiseksi. Uudessa päiväkodissa luodaan yhdessä toimintakulttuuria, jossa erilaiset lapset saavat kasvaa ja kehittyä yhdessä lämminhenkisessä ilmapiirissä, jokaisen vahvuuksia huomioiden ja korostaen.

Olet etsimämme henkilö, jos et pelkää uuden edessä ja olet avarakatseinen ja joustava. Haluat tuoda omia ideoita ja osaamistasi yhteiseksi hyväksi. Osaat myös ottaa toisten ideoita huomioon ja olet sitoutunut toteuttamaan ja kehittämään Vantaan vasun mukaista varhaiskasvatusta. Tavoitteena on luoda päiväkodista inklusiivinen kasvu-ja kehittymisympäristö lapsille, jossa jokaisella on mahdollisuus toimia ja kehittyä omana ainutlaatuisena yksilönä. Toivomme sinulta myös kiinnostusta kehityksen-ja oppimisen tuen haasteisiin ja erityisyyttä kohtaan.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Koski Mari

040-6279732

mari.koski@vantaa.fi


Tavoitettavissa 2.8.2021 alkaen


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 12.07.2021 12:00Hakuaika päättyy: 02.08.2021 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto