Varhaiskasvatuksen opettaja, Hepopuiston päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Hepopuiston toimintayksikkö

Hevoshaantie 2, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja!

Etsimme Hepopuiston päiväkotiin sensitiivistä ja kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5 vuotiaiden ryhmään. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta otetta työhön. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmän pedagogiikasta, toiminnan toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa. 

Hepopuiston päiväkoti on pieni kolmen ryhmän talo luonnonläheisellä alueella Hakunilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodin läheisyydessä sijaitsevat kartanon alueen puistot ja metsät mahdollistavat monipuolisen toiminta- ja oppimisympäristön. Yksikön henkilöstö koostuu varhaiskasvatuksen opettajista, lastenhoitajista sekä avustavasta henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen resurssiopettaja ja lapsi ja perheohjaaja ovat mukana ryhmien toiminnassa ja tukemassa opettajan työskentelyä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä alueella työskentelevien varhaiskasvatuksen psykologin ja kuraattorin kanssa.

Varhaiskasvatuksen opettajana pääset vaikuttamaan koko yksikön toiminnan kehittämiseen ja sinulla on mahdollisuus osallistua johtoryhmätyöskentelyyn. Toivomme, että omaat hyvät tiimityötaidot, toimit lapsilähtöisesti ja sinulla on positiivinen asenne. Haluat edistää lapsen osallisuutta ja kehittää työskentelytapoja sekä toimintaa.

Tervetuloa mukaan iloiseen ja innovatiiviseen työyhteisöömme!

Hepopuiston  toimintayksikössä kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan 150 euron rekrytointilisää.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Kokemus monikultturisten perheiden kanssa työskentelystä. Otamme haussamme huomioon myös varhaiskasvatuksen opettaja tai sosionomiopintoja suorittavat henkilöt sekä jo kokemusta omaavat lastenhoitajat, joilla on kiinnostus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2647, 26 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Stjerna Heli

0438254748

heli.stjerna@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 07.06.2021 12:00Hakuaika päättyy: 21.06.2021 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto