Varhaiskasvatuksen opettaja, Solkikujan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Solkikujan päiväkoti

Solkikuja 6, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Viisiryhmäinen Solkikujan päiväkoti sijaitsee Myyrmäessä. Päiväkodin lähellä on  monipuolisia luontoalueita sekä hyviä kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksia.  Päiväkotiin on hyvät joukkoliikenneyhteydet. Päiväkoti on lähes uudenveroinen, perusparannus valmistui kesällä 2020.  

Haemme joukkoomme  vakinaiseen tehtävään varhaiskasvatuksen opettajaa.  Päiväkodissamme alkaa kaksivuotisen esiopetuksen kokeilu elokuussa 2021.  Haettava opettaja sijoittuu esiopetusryhmään. Halutessasi voit valita myös määräaikaisen sijaisuuden vakinaisen tehtävän sijaan.

Päiväkodin työyhteisö on huumorintajuinen, kehittämismyönteinen ja kannustava. Meillä on paljon osaamista kehityksen ja oppimisen tuen järjestämisestä sekä S2-opetuksesta.

Varhaiskasvatuksen opettajana toimit oman lapsiryhmäsi pedagogisena johtajana ja vastaat omalta osaltasi monipuolisen varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Työssäsi sinua tukee  oma tiimi, päiväkodin johtaja sekä Solkikujan toimintayksikön johtoryhmä, jonka kautta pääset osallistumaan Solkikujan päiväkodin kehittämistyöhön. Tarjolla on myös kaupungin tarjoama vertaismentorointiryhmä tukemaan ensimmäistä työvuottasi.

Tärkeitä ominaisuuksiasi ovat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sensitiivinen työote. Vahvan teoreettisen osaamisesi avulla osaat toimia tavoitteellisesti varhaiskasvatuksen arjessa. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä innostaa sinua  ja näet sen merkityksellisyyden lapselle ja perheelle. 


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

 Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Västinsalo Sirpa

050 3026076

sirpa.vastinsalo@vantaa.fi


Tavoitettavissa 9-14


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 03.06.2021 12:00Hakuaika päättyy: 24.06.2021 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto