Varhaiskasvatuksen opettaja esiopetukseen, Simpukan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Simpukan päiväkoti

Apajakuja 1, 01600

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Tervetuloa esiopetuksen opettajaksi Simpukan päiväkotiin!

Meille tärkeää on tehdä laadukasta työtä sydämellä ja hyvässä ilmapiirissä. Positiivinen pedagogiikka ja lapsen ja perheen arvostava kohtaaminen ovat meidän toimintamme kulmakiviä. 

Etsimme työstään innostunutta, positiivista ja ammattitaitoista varhaiskasvatuksen opettajaa. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, sekä kyky havainnoida lasta ryhmässä ja yksilönä. Tarjoamme sinulle paikan yhteisöllisessä ja toimivassa työyhteisössä, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän osaamista. Päiväkodissamme on paljon osaamista kehityksen ja oppimisen tuen järjestämisestä sekä S2-opetuksesta. Jaamme osaamistamme ja tuemme työyhteisönä toisiamme. 

Päiväkotimme sijaitsee Myyrmäen keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähellä on niin luonto kuin Myyrmäen lastenkulttuurikohteet. Lisäksi junalla pääsee helposti vaikka Helsingin keskustaan tai lentokentälle ja ryhmämme retkeilevätkin paljon. 

Päiväkodissa on viisi ryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä. Esiopetusryhmän henkilöstöön kuuluu kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa, lastenhoitaja sekä vuosittaisen tarpeen mukaan kasvun ja oppimisen tuen resurssia. Lukuvuonna 21-22 ryhmässä resurssina erityisopettaja ja kehityksen ja oppimisen tuen lastenhoitaja.

Varhaiskasvatuksen opettajana kuulut päiväkodin johtoryhmään ja pääset kehittämään päiväkodin pedagogista toimintaa sekä osallistumaan päätöksentekoon. Varhaiskasvatuksen opettaja toimii oman tiiminsä pedagogisena johtajana. Työhösi ja ammattirooliisi saat tukea päiväkodin johtajalta, tiimiltä ja työyhteisöltä.  

Simpukan toimintayksikössä kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan 150 euron rekrytointilisää.

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.


Laitathan hakemuksesi nopeasti, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2647,26 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja

Korpisalo Sanna

043 8269194

sanna.korpisalo2@vantaa.fi


Tavoitettavissa 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 31.05.2021 12:00Hakuaika päättyy: 14.06.2021 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto