Varhaiskasvatuksen opettaja, Itä-Hakkilan toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Itä-Hakkilan toimintayksikkö

Keskustie 1-3, 01260 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.06.2019 tai sopimuksen mukaan -


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Itä-Hakkilan toimintayksikkö aloitti toimintansa elokuussa 2016 uusissa tiloissa. Toimintayksikkömme koostuu kahdesta rakennuksesta ja yhdeksästä ryhmästä. Meillä on käytössä valoisa ja avara toiminta- ja oppimisympäristö. Hyödynnämme toiminnassamme aktiivisesti myös upeaa lähiluontoa. Työskentelemme pienryhmä- ja työpari -toimintaperiaatteella.

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka omaa positiivisen ja vahvuuspedagogiikkaan pohjautuvan työtavan. Olet joustava, innostava ja työstäsi innostunut tiimityöntekijä. Koet kehittävä työtavan omaksesi. Kohtaat lapsen sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä arjen pienissäkin tilanteissa. Näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:

Sandholm Johanna
043-8254750

johanna.sandholm@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hakuaika alkaa: 11.03.2019 12:00Hakuaika päättyy: 26.03.2019 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto