Varhaiskasvatuksen opettaja, Suitsikujan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Suitsikujan päiväkotiTyösuhteen kesto: Vakituinen 01.06.2021 - 


Hei, varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa, Suitsikujan päiväkotiin, kehittämään ja kehittymään kanssamme.

Tarjoamme sinulle kokeneiden työkavereiden tuen lisäksi sitoutuneen, motivoituneen ja huumorintajuisen työyhteisön. Sinulta toivomme positiivista ja joustavaa asennetta työhön sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.  

Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Suitsikujan päiväkoti sijaitsee Vantaan Hakunilassa hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Kävelymatkan päästä löytyvät niin Hakunilan urheilupuisto, metsäpolut, pururata, hevostallit kuin kauniit kartanomaisematkin. Elokuusta 2021 Suitsikujan päiväkoti kuuluu samaan toimintayksikköön Nissaksen ja Hevoshaan päiväkodin kanssa ja toimintayksikköä johdetaan rinnakkaisjohtajamallilla, jossa johtamistehtävät on jaettu henkilöstöhallintoon, talouteen ja tukipalveluihin sekä pedagogiikkaan ja perheiden kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:


Hopia Ari

0438254749

ari.hopia@vantaa.fi


Tavoitettavissa 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 03.05.2021 12:00Hakuaika päättyy: 17.05.2021 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Tehtävä on ollut haettavana aiemmin, tämä on uusintahaku
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto