Varhaiskasvatuksen opettaja, Simonkallion päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Simonkallion päiväkoti

Koivukyläntie 22, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 07.06.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä huumorintajuinen ja heittäytyvä varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa osaksi Simonkallion toimintayksikön työyhteisöä!

Toimintayksikköömme kuuluu kaksi toisiaan lähellä olevaa päiväkotia, Simonkallion päiväkoti sekä Simonmetsän päiväkoti. Haussa oleva vakituinen varhaiskasvatuksen opettaja sijoittuisi Simonkallion päiväkotiin. Syksyn ryhmiä suunnitellaan parhaillaan, nyt on oiva aika vaikuttaa ja esittää toiveita syksyn lapsiryhmän suhteen.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa saat käyttää vahvuuksiasi ja kehittää työtäsi. Toimimme aamupäivän pienryhmäajan työparin kanssa. Työpari on osa isompaa kasvattajatiimiä. Varhaiskasvatuksen ammattilaisena kuuntelet herkällä korvalla sekä lapsia että heidän huoltajiaan. Toivomme oman ja työyhteisön työn kehittämisen ja arvioinnin olevan tärkeä osa työtäsi. Innokas ja rohkea asenne työtä kohtaan sekä huumorintaju ja heittäytymiskyky ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.  

Päiväkodissamme on paljon osaamista kehityksen ja oppimisen tuen järjestämisestä, toimimme inkluusion toimintaperiaatteiden mukaisesti. Metsäpedagogiikka on iso osa päivittäistä arkeamme. Jaamme osaamistamme ja tuemme työyhteisönä toisiamme, työhyvinvointiin on kiinnitetty paljon huomiota. 

Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa päiväkotimme johtoryhmää ja osallisena pedagogisessa kehittämisessä ja päätöksenteossa. Viikoittainen sak-aika on huomioitu työvuorosuunnittelussa. 

Otamme huomioon opiskelun loppusuoralla olevat opiskelijat.

Kiinnostuitko?
Ota rohkeasti yhteyttä Essi Isoahoon p. 0401858570  tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Tervetuloa osaksi Simonkallion toimintayksikköä!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 647,26 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Isoaho Essi

0401858570

essi.isoaho@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16 välillä

Varajohtaja, Ulla-Maija Kangas, 043 8269163, tavoitettavissa arkisin klo 12-14.30 välillä.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 26.04.2021 12:00Hakuaika päättyy: 14.05.2021 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Tehtävä on ollut haettavana aiemmin, tämä on uusintahaku
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto