Varhaiskasvatuksen opettaja, Ilolan esiopetus

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Ilolan päiväkoti, esiopetus

Epinkoskentie 9, 01390 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Esikoulussa opettajan paikka vapaana!

Ilolan toimintayksikkö sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella, jossa läheiset metsät tarjoavat mahdollisuuden retkeilyyn ja luonnon tarkkailuun. Koulun tiloissa toimivan esikoulun lisäksi toimintayksikköön kuuluvat Ilolan ja Eppilän päiväkodit. 

Tervetuloa virtuaaliselle tutustumiskierrokselle tiloihimme!

Meille on tärkeää positiivinen, lasten vahvuuksista lähtevä pedagogiikka, tunne- ja kaveritaidot, liikkumisen edistäminen sekä luonto-suhteen vahvistaminen ja retkeily. Teemme työtämme positiivisella otteella, meillä on korkea työmoraali, mutta uskomme myös ilon ja huumorin voimaan. Olemme aidosti läsnä, muistamme tukea ja kannustaa paitsi lapsia, myös toinen toistamme.

Esikouluryhmät toimivat koulun tiloissa, jolloin käytössä ovat esimerkiksi koulun liikuntasali ja ruokala, iltapäivisin myös muita koulun tiloja. Opettajienhuoneen käytön mahdollisuus luo välittömät puitteet yhteistyölle koulun henkilökunnan kanssa. Ilolan päiväkodissa on neljä ryhmää. Tiloissa on panostettu monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin ja viihtyvyyteen. Päiväkodissa on ahkerassa käytössä oleva yhteinen sali, sekä erilaisia jakotiloja. Eppilä on kahden ryhmän pieni päiväkoti, jossa korostuu kodinomaisuus ja kiinteä yhteistyö koko tiimin kesken.  

Oletpa kokenut konkari tai uutta intoa puhkuva vastavalmistunut opettaja, me tarjoamme sinulle työpaikan, jossa saat käyttää vahvuuksiasi ja kehittää työtäsi. Hyvässä työilmapiirissämme saat myös työssäsi apua ja tukea. Säännölliset tiimipalaverit ja sak-ajat on sisällytetty työvuorosuunnitteluun, ja sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi mm. Vantaan monipuolisten sisäisten koulutusten kautta.

Varhaiskasvatuksen opettajana toimit oman tiimisi pedagogisena johtajana ja kuulut toimintayksikkömme johtoryhmään. Näin pääset vaikuttamaan koko yksikköä koskeviin tärkeisiin päätöksiin ja kehittämistyöhön. Jory kokoontuu noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kiinnostuitko? Soita Tarjalle 040 7049925 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.


Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville, vakituiseen työsuhteeseen tuleville varhaiskasvatuksen opettajille muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Voit käydä myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2647,26€/kk + mahdolliset lisät euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

vs. päiväkodinjohtaja

Nissinen Tarja

040 7049925

tarja.nissinen@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 08.04.2021 12:00Hakuaika päättyy: 03.05.2021 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Tehtävä on ollut haettavana aiemmin, tämä on uusintahaku
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto