Ensihoitomestari

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Turbiinitie 14, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.05.2021- tai sopimuksen mukaan


Haemme joukkoomme

Yhteistyökykyistä ja järjestelmällistä ensihoitomestaria vastaamaan ensihoitopalveluiden toiminnasta Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toteuttaa ensihoitopalveluita Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin yhteistyösopimusten nojalla. Olemme vahva ensihoitopalveluiden osaaja Uudellamaalla.

Ensihoitomestari toimii ensihoidon vuoroesimiehien esimiehenä palvelutuotantoyksikössä. Pelastuslaitoksen ensihoito koostuu palvelutuotannon sekä ohjauksen ja suunnittelun yksiköistä. Tämän hetkinen sijoituspaikka on Hyvinkään paloasemalla. Palvelutuotantoa johtaa pelastuspäällikkö yhdessä kahden ensihoitomestarin sekä kahden palopäällikön kanssa. Sijaistat tarvittaessa toista palvelutuotannon ensihoitomestaria. Toimit hyvässä yhteistyössä koko henkilöstön ja Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen alueen yhteistyökumppaneiden kanssa

Ensihoitomestari vastaa Hyvinkään sairaanhoitoalueella Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen ensihoidon palvelutuotannosta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • huolehtia alueensa palvelujen toiminnasta, taloudesta, henkilöstöresursseista sekä asiakkuuksien ja kumppanuuksien hallinnasta asetettujen tavoitteiden mukaisesti
  • huolehtia vastuullaan olevien palvelujen sisäisestä ja ulkoisesta yhteistyöstä ja viestinnästä.
  • osallistua koko pelastuslaitoksen palvelutuotannon toteuttamiseen, kehittämiseen ja ohjaamiseen.


Tarjoamme sinulle innovatiivisen työyhteisön, jossa pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Jos kiinnostuit, kuulisimme sinusta mielellämme lisää. Lähetä meille hakemus pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 19.4.2021. Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on Hyvinkäällä, vaikka tehtäväsi kattaakin koko toimialueemme.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan alueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 480 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisenä tehtävänämme on onnettomuuksien ehkäisy sekä pelastus- ja ensihoitotoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen ja väestönsuojeluun kuuluvista tehtävistä.  

Meillä on vahva yhdessä tekemisen kulttuuri. Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä.  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Sosiaali- ja terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja lisäksi ensihoitaja AMK tai sairaanhoitaja AMK, jolla on ensihoitoon suuntaava 30 op lisäkoulutus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Voimassaoleva C1-luokan ajokortti. Ensihoitomestarilta edellytetään riittävää ensihoidon hallinnollista ja operatiivista osaamista sekä tehtävän edellyttämää kokemusta hoitotason ensihoidosta.

Luemme eduksi: Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua sekä esiintymisvalmiutta ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Työssä vaaditaan joustavuutta, hyvää paineensietokykyä sekä erinomaisia valmiuksia töiden priorisointiin. Luemme eduksi kokemuksen esimiestyöstä sekä johtamisosaamisen. Arvostamme toisen kotimaisen kielen lisäksi hyvää englannin taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3222,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta. Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä sekä suostumusta turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen työsuhteeseen soveltuvuuden tarkistamiseksi.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Pelastuspäällikkö

Alho Jorma

0407181884

jorma.alho@vantaa.fi

Tavoitettavissa 12.4.2021 klo 10 alkaen


Ensihoitomestari Katariina Koivisto 0503121613

Ensihoitomestari Kaisa Ahonen 0438249804 (12.4. alkaen)


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 01.04.2021 14:00Hakuaika päättyy: 19.04.2021 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Tehtävä on ollut haettavana aiemmin, tämä on uusintahaku
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto