Sairaanhoitaja, opiskeluterveydenhuollon mielenterveystyö, 2 paikkaa

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut

Työsuhteen kesto: Vakituinen 11.03.2019 tai sopimuksen mukaan -


Haemme kahta sairaanhoitajaa opiskeluterveydenhuollon mielenterveystyöhön. Tarjoamme mielenkiintoisen työn opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisen parissa pääkaupunkiseudun hyvien liikenneyhteyksien varrella. Luomme uutta toimintaa, ja pääset mukaan hyödyntämään ammattitaitoasi ja näkemystäsi mielenterveyspalvelujen kehittämiseksi vantaalaisille ammattikoulu- ja lukio-opiskelijoille.

Sairaanhoitajana toimit opiskeluterveydenhuollossa perusterveydenhuollon psykiatrisen hoitotyön asiantuntijana mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusongelmissa. Työn vaikutus kohdentuu elämänhallinnan tukemiseen, mielenterveys- ja päihdeongelmien ennaltaehkäisyyn, varhaiseen tunnistamiseen sekä oikea-aikaiseen hoitoon.

Sairaanhoitajan tehtävänä on antaa tukea opiskelijoille erilaisissa elämäntilanteissa matalan kynnyksen periaatteella ja olla osallisena oppilaitoksen arjessa. Työtehtäviin kuuluu opiskelijan psyykkisen terveyden, toiminta- ja opiskelukyvyn ja elämänhallinnan tukeminen yhteistyössä muiden opiskeluhuollon ammattilaisten kanssa. Työ on yksilövastaanottojen lisäksi myös moniammatillista yhteistyötä sekä perhe- ja verkostotyötä.

Työpisteet sijaitsevat toiminnan aloitusvaiheessa Vantaan ammattiopisto Varian toimipisteissä. Palvelun piiriin kuuluvat ammattiin opiskelevien lisäksi myös lukiolaiset.

Vantaan Terveyspalveluiden päihde- mielenterveyspalvelut yhdistyivät 1.1.2019, jolloin terveysasemien 11 mielenterveystyötä tekevää sairaanhoitajaa ja yksi kokemusasiantuntija siirtyivät Päihdepalveluiden tulosyksikköön. Opiskeluterveydenhuollon mielenterveystyöhön rekrytoitavat sairaanhoitajat sijoittuvat samaan organisaatioon. Vantaan päihde- ja mielenterveystyön toimintoja kehitetään yhtenäisiksi.

Työnantajana Vantaa tunnetaan avoimesta työilmapiiristä ja oikeudenmukaisesta johtamiskulttuurista. Kokeilemme rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja ja henkilöstöllämme on mahdollisuus osallistua oman työnsä kehittämiseen. Kannustamme henkilöstöämme kohti selkeitä tavoitteita ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia urapolulle.

Olemme digimyönteinen ja eteenpäin katsova organisaatio, joka huolehtii asiakkaistaan ja henkilöstöstään. Vantaalla saat ensimmäisten joukossa työkaluksesi uuden sukupolven asiakas- ja potilastietojärjestelmän, kun otamme Apotin käyttöön ensimmäisenä kuntana Suomessa.

Tule mukaan joukkoomme tekemään opiskelijoiden arkeen vaikuttavaa työtä!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:

• Hyviä vuorovaikutus- ja verkostotyöskentelytaitoja.

• Kehittämisosaamista ja -halukkuutta.

• Kokemusta nuorten ja opiskelijoiden mielenterveystyöstä

Luemme eduksi:

• Kiinnostuksen kehittää ja hyödyntää digitaalisia palveluja.

• Kokemuksen monikulttuurisesta asiakastyöstä.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2549,42 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, voimassa oleva LOVe- todistus tai sen suorittaminen 4 kk:n kuluessa aloittamisesta.

Työpaikkojen lukumäärä: 2
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
vs. Huume- ja vieroitushoitopalveluiden päällikkö, Sanna Sievers
p. 040 7311234, sanna.sievers@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 8 - 16

Osastonhoitaja, Jaana Karvonen-Lemmetty
p. 040 8368386, jaana.karvonen-lemmetty@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 8 - 16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Hakuaika alkaa: 11.02.2019 08:00Hakuaika päättyy:25.02.2019 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto