Lastenhoitaja, Hepopuiston päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Hepopuiston toimintayksikkö

Hiirakkokuja 5, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.01.2021 tai sopimuksen mukaan - Hei, sinä innostunut lastenhoitaja!

Etsimme Hepopuiston päiväkodin yhteyteen perustettavaan lisäryhmään sensitiivistä ja uuden toiminnan aloittamisesta kiinnostunutta lastenhoitajaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta otetta työhön. 

Hepopuiston päiväkoti on pieni kolmen ryhmän talo luonnonläheisellä alueella Hakunilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Uusi ryhmä avataan läheisen kerrostalon alakertaan, jossa toimii  myös avoin päiväkoti ja varhaiskasvatuksen kerhot. 14 lapsen ryhmällä on käytössä hyvät ja monipuoliset tilat ja piha. Päiväkodin läheisyydessä sijaitsevat kartanon alueen puistot ja metsät mahdollistavat monipuolisen toiminta- ja oppimisympäristön. Yksikön henkilöstö koostuu varhaiskasvatuksen opettajista, lastenhoitajista sekä avustavasta henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen resurssiopettaja ja lapsi ja perheohjaaja ovat mukana ryhmien toiminnassa ja tukemassa opettajan työskentelyä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä alueella työskentelevien varhaiskasvatuksen psykologin ja kuraattorin kanssa.

Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot, toimit lapsilähtöisesti, ja sinulla on positiivinen asenne. Haluat edistää lapsen osallisuutta ja kehittää työskentelytapoja sekä toimintaa.

Tämän hetkisen tiedon mukaan työpiste tulee mahdollisesti siirtymään Länsimäkeen valmistuvaan päiväkotiin keväällä 2021. Voit halutessasi jatkaa työskentelyä myös Hakunilan alueella.

Tervetuloa mukaan iloiseen työyhteisöömme!


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Kokemus monikultturisten perheiden kanssa työskentelystä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Stjerna Heli

0438254748

heli.stjerna@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-15Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 17.11.2020 12:00Hakuaika päättyy: 01.12.2020 16:00

Jaa ilmoitus

Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto