Lastenhoitaja, Saturnuksen toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Saturnuksen toimintayksikkö

Marsinrinne 4, 01480 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.12.2020 tai sopimuksen mukaan - 30.06.2021


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, tervetuloa yksikköömme!

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista oman työn, tiimin sekä työyhteisön kehittämisestä kiinnostunutta lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Saturnuksen toimintayksikköön kuuluu Saturnuksen päiväkoti ja Tähdenlennon päiväkoti, sekä Tähdenlennon kerhot ja avoin toiminta. Saturnuksen päiväkodissa toimii kuusi lapsiryhmää ja Tähdenlennossa kaksi.  Haussa oleva varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sijoittuisi Tähdenlennon päiväkodin 2-4v ryhmään, jonka henkilökuntaan kuuluu haettavan lastenhoitajan lisäksi toinen lastenhoitaja ja yksi varhaiskasvatuksen opettaja.

Päiväkodissamme jokainen lapsi on arvokas ja ainutlaatuinen. Lapsen elämään kuuluu leikki ja sadun maailma. Meillä lapsi saa opetella maailmaa ja elämää lapsuudelle ominaisella tavalla eli leikkien. Kunnioitus lasta kohtaan on vahva pohja aikuisen ja lapsen yhteisymmärrykselle ja toiminnalle. Lapsen tarpeista lähtevä kasvatus perustuu lapsuuden kunnioitukselle.

Kasvattajien työskentelyn perustana on lapsesta lähtevä toiminnan suunnittelu, lapsen kuuntelu, havainnointi ja yksilöllisyyden tukeminen. Annamme tarpeeksi aikaa leikille, arvostamme ja kannustamme lasta sekä tarjoamme kehitystä tukevaa toimintaa. Annamme lapselle läheisyyttä ja tarjoamme lämpimän sylin. Opetamme lasta ymmärtämään erilaisuutta, arvostamaan sekä kunnioittamaan luontoa ja ympäristöä. 

Tavoitteemme on luoda kiireetön, myönteinen ja turvallinen ilmapiiri. Oleellista hyvän ilmapiirin luomisessa on lasta kuunteleva, tilanteessa aidosti läsnä oleva aikuinen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, lapsen kohtaamis- ja huomioimistaitoja, pedagogista silmää, sekä joustavaa ja kehittävää työotetta.

Saturnus ja Tähdenlento löytyvät myös facebookista sekä  instagramista. Pääset kurkistamaan arkeemme ja kerron mielelläni lisää toiminnasta sekä tiloista. Ole rohkeasti yhteydessä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2166,61 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Karkamo Pirkko

0438255465

pirkko.karkamo@vantaa.fi

Tavoitettavissa maanantaista perjantaihin 8.00-16.00Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 16.11.2020 14:00Hakuaika päättyy: 30.11.2020 16:00

Jaa ilmoitus

Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto