Lastenhoitaja, Ruokopillin päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Ruokopillin päiväkoti

Lummetie 2 a 2.krs,  01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 30.11.2020 - 31.01.2021


Tervetuloa Ruokopillin päiväkotiin!

Päiväkotimme toimii tällä hetkellä väistötiloissa keskellä Tikkurilaa aivan kirjaston vieressäNäissä tiloissa toimii kolme sisarusryhmää Puhaltajat, Viikarit ja Rumpalit.  Remontoituun Ruokopilliin palaamme helmikuussa 2021. Tällöin selviää myös, että jatkuuko sijaisuus.

Meille varhaiskasvatuksessa tärkeintä on lasten kohtaaminen aidosti ja lämpimästi.  Liittymällä joukkoomme pääset kohtamaan erilaisia perheitä ja heidän kalleimpia aarteitaan, joille me takaamme turvallisen ja positiivisen varhaiskasvatuspäivän.

Etsimme innokasta ja osaavaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa, joka on iloinen ja lämminhenkinen. Tarjoamme sinulle paikan rennossa ja vastuullisessa työyhteisössä, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän työpanosta tasavertaisesti.

Odotamme ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena.

Tartu tilaisuuteen ja soita päiväkodin johtaja Silja Rahkamolle  0408367790 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Rahkamo Silja

0408367790

silja.rahkamo@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 12.11.2020 12:00Hakuaika päättyy: 26.11.2020 16:00

Jaa ilmoitus

Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto