Varhaiskasvatuksen opettaja, Siimapuiston päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Siimapuiston päiväkoti

Harrikuja 4, 01490 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.12.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.05.2021


Hei sinä varhaiskasvatuksen opettaja tai opettajaksi valmistuva!

Siimapuiston päiväkodin väki kaipaa joukkoonsa uutta innokasta opettajaa.  Nyt juuri sinulla on mahdollisuus liittyä osaavaan ja ammattitaitoiseen kasvattajajoukkoomme. Etsimme innokasta ja heittäytyvää ammattilaista, jolle lasten hyvinvointi ja toiminnallisen oppimisen mallit ovat tärkeitä. Koemme tärkeänä kyvyn työskennellä yhdessä niin muiden opettajien kuin lastenhoitajienkin kanssa. Päiväkotimme kokeneista opettajista ja lastenhoitajista saat itsellesi vankan tukiverkon, jonka avulla pääset tutustumaan laadukkaaseen varhaiskasvatukseen ja mukavaan työyhteisöön. Toivomme, että tuot mukanasi oman osaamisesi rikastuttamaan yhteistä osaamispääomaa.

Meillä Siimapuistossa pääset päivittäin seikkailemaan lasten kanssa niin puutarhatoiminnan kuin metsätoiminnan merkeissä, kokeilemaan uusia toimintatapoja ja kehittämään uutta laadukasta toimintaa. Yksikkömme toimintaa ohjaavat luontoliikunta, ympäristökasvatus ja kestävän kehityksen periaatteet. Näistä tärkeistä asioista opit kanssamme varmasti paljon uutta. Päiväkodissa toimii seitsemän lapsiryhmää, joista jokainen on elämää ja naurua täynnä. Sijaisuus on avoinna 1-4- vuotiaiden lasten Kirsikkalaakson ryhmässä.

Siimapuiston päiväkoti sijaitsee Pohjois-Nikinmäessä, metsän reunassa ja Lahdentien läheisyydessä. Meitä ympäröi metsä, jossa retkeilemme viikoittain. Pääsemme kokeilemaan taitojamme kasvattamalla herkkuja omassa puutarhassa ja tutkimalla uusia asioita tutkimushuoneessa. Päiväkotimme monimuotoiset tilat mahdollistavat joustavan ja erilaisen arjen rakentamisen. Päiväkotina olemme  sitoutuneet Vihreän Lipun periaatteiden mukaiseen työskentelyyn. Olemme innovatiivisia ja lapsilähtöistä pedagogiikkaa toteuttava varhaiskasvatuksen yksikkö. Työilmapiiri on Siimapuistossa toimiva, huumorintäytteinen ja työhön sitoutunut.

Lähdethän iloisella mielellä seikkailemaan kanssamme!


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Siponen Anniina

0407629235

anniina.siponen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 10.00-13.00Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 11.11.2020 12:00Hakuaika päättyy: 30.11.2020 16:00

Jaa ilmoitus

Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto