Terveyskeskuslääkäri

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Korson terveysasema

PL 6607, 01030 Vantaan kaupunki/ käyntiosoite Naalipolku 6

Työsuhteen kesto: Vakituinen 08.03.2019 tai sopimuksen mukaan -

Pohjois-Vantaalta löytyvä legendaarinen Korson terveysasema hakee joukkoonsa terveyskeskuslääkäriä. Viran edellytyksenä on lääkäriksi laillistus Suomessa, eduksi luetaan erikoistuminen yleislääketieteeseen (valmis tai erikoistumassa) tai vahva kiinnostus työskentelyyn yleislääkärinä julkisessa perusterveydenhuollossa.

Korsossa työyhteisö on aktiivinen ja keskusteleva, ilmapiiri koetaan yleisesti hyväksi. Toimintamalleja hiotaan yhdessä toimiviksi ja työntekijöillä on mahdollisuus osallistua merkittävästi kehittämistyöhön.

Terveysasemallamme on hienot mahdollisuudet hoitaa väestöä eri terveydenhuollon ammattilaisten osaamista hyödyntäen. Toimipaikaltamme löytyvät sairaan- ja terveydenhoitajien lisäksi depressiohoitaja, matalan kynnyksen psykiatrinen hoitaja, kokemusasiantuntija päihdepotilaiden tueksi, sosiaaliohjaaja sekä liikunnanohjaaja. Lisäksi konsultoitavissa on useita muitakin ammattilaisia.

Vantaa panostaa koulutusvaiheen lääkäreiden koulutukseen, on sitten kyseessä YEK- tai tk-runkovaiheen lääkäri tai yleislääketieteeseen erikoistuva. Koulutusvaiheen lääkäreille nimetään oma ohjaaja. Lisäksi on toki toimipaikkakoulutuksia kaikille lääkäreille ja hyvät mahdollisuudet toimipaikan ulkopuolisiin koulutuksiin.

Korson terveysasema on osa Pohjois-Vantaan terveysasemapalveluita yhdessä Koivukylän terveysaseman kanssa. Hallinnollisesti kanssamme toimivat myös Vantaan diabetesyksikkö sekä hoitotarvikejakelu. Korson terveysasemalla on ylilääkärin lisäksi 16 terveyskeskuslääkärin vakanssia; väestöömme kuuluu n 30 000 pohjois-vantaalaista. Nyt avoinna olevan vakanssin lisäksi on mahdollista palkata lääkäri myös pitkään sijaisuuteen virkalääkärin ollessa erikoistumispalveluita suorittamassa.

Terveyskeskuslääkärin työnkuvaan kuuluu ajanvarausvastaanottoa listautuneille omille potilaille sekä listautumattomille potilaille. Lisäksi päiväpoliklinikalla hoidetaan listautumattomien potilaiden akuuttihuolia jonon kautta. Lisäksi on oiva mahdollisuus sektorityölle neuvolassa, koulussa tai mahdollisesti muussakin toimintaympäristössä. Näistä jutellaan mielellään tarkemmin hakijoiden kanssa kunkin omia mieltymyksiä kuunnellen.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka
Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan

Yhteystiedot:
Va ylilääkäri, Aahos Ilkka
P. 0503121864 ilkka.aahos@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 9 - 15

Eila Koivunen, 050 3044 721, eila.koivunen@vantaa.fi
Tavoitettavasti arkisin klo 9 - 15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Hakuaika alkaa: 01.02.2019 10:00Hakuaika päättyy:01.03.2019 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto