Varhaiskasvatuksen opettaja, Tikkurilan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Tikkurilan päiväkoti

Neilikkatie 3, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka ennakkoluulottomasti uskaltautuu uusiin työtapoihin ja haluaa luoda kanssamme toimivat rakenteet ja mahtavan työkulttuurin.

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa marraskuussa 2019 avattuun Tikkurilan päiväkotiin.

Tikkurilan päiväkoti on Vantaan suurin päiväkoti ja se sijaitsee erinomaisten juna- ja bussiyhteyksien läheisyydessä. Päiväkoti toimii kolmessa kerroksessa ja on avoinna arkisin klo 5.30-22.00. Tikkurilan varhaiskasvatusyksikössä on Tikkurilan päiväkodin lisäksi pieni elokuussa 2018 avattu Krassitien päiväkoti. Tavoitteemme on hyvin johdettu iso yksikkö, jossa tarjotaan laadukasta varhaiskasvatusta pienemmissä kokonaisuuksissa.

Tikkurilan päiväkoti sijaitsee keskellä erilaisia kulttuuripalveluita. Kirjasto, Silkki, Vernissa, Tikkurilan museo, taidetalo Pessi ja Heureka ovat osa laajennettua oppimisympäristöä lapsille ja henkilökunnalla. Monipuoliset liikuntapalvelut ovat kävelymatkan matkan päässä päiväkodilta.

Tikkurilan päiväkodissa henkilökuntaa on 36, ja siellä toimitaan työpareina. Jokaisen varhaiskasvatuksen opettajan parina on lastenhoitaja. Lisäksi päiväkodissa pilotoidaan uudenlaista kahden johtajan mallia. Tehtävämme on toimia työsi tukena niin, että toinen johtaja vastaa päiväkodin pedagogisesta johtamisesta ja toinen keskittyy enemmän henkilöstö/hallinnolliseen johtamiseen.

Haemme Tikkurilan päiväkotiin vaihtelevista työvuoroista (5.30-22 välillä) kiinnostuneita opettajia.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

 Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha kokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa  31.12.2020 saakka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, muu, mikä Tuberkuloosi selvitys

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Haaparanta Marika

0503121845

marika.haaparanta@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 9-15

Sari Ikonen-Polamo, puh 0403527626 sari.ikonen-polamo@vantaa.fi tavoitettavissa 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 12.05.2020 13:00Hakuaika päättyy: 01.06.2020 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto