Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, Koskikujan toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Koskikujan toimintayksikkö

Koskikuja 7 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Oletko sinä esiopetuksesta innostunut varhaiskasvatuksen opettaja? Koskikujan toimintayksikössä on kaksi esiopetusryhmää, toinen ruotsin kielikylpy ja toinen suomenkielinen eskari. Etsimme nyt suomenkieliseen eskariimme esikoulun opettajaa toisen eskariopen pariksi. Lisäksi suomenkielisessä ryhmässä toimii lastenhoitaja ja tiivistä yhteistyötä tehdään myös kielikylpyryhmän kanssa.

Molemmat esikoulumme toimivat Uomarinteen koulun uudessa siivessä avoimissa ja iloisen värisissä tiloissa. Käytössämme on uusittu ja laaja koulun piha sekä sovitusti myös koulun muut tilat. 

Olethan avoin ja rento opettaja, jolla on mieluusti kokemusta esiopetuksesta. Omaat laukkaavan mielikuvituksen, olet kekseliäs ja siedät muuttuvia tilanteita hyvin. Osaat visioida uusia toimintamalleja ja pystyt luomaan yhdessä uutta. Olisi ihanaa jos olet innostunut metsäeskarista ja sinulla on esiopettajan pätevyys. Uomarinteeltä on hyvät yhteydet niin kulttuurin pariin kuin luonnon keskellekin ja ryhmät ovatkin viiem vuotena olleet koko ajan liikkeellä ja tutkimassa maailmaa.

Työyhteisösi tulee olemaan monikulttuurinen, joustava ja täynnä hersyvää huumoria. Pääset mukaan Koskikujan toimintayksikön johtoryhmään, joka kokoontuu pääasiassa lähellä sijaitsevan Koskikujan päiväkodin tiloissa. Koskikujalla meillä toimii 4 ryhmällistä lapsia ja noin 15 aikuista. 

Otathan yhteyttä ja kyselet lisää!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

 Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha kokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Paakkola Sirpa

0503026425

sirpa.paakkola@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 11.05.2020 15:00Hakuaika päättyy: 01.06.2020 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto