Varhaiskasvatuksen opettaja, Koskikujan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Koskikujan päiväkoti

Koskikuja 7 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Oletko sinä samaa mieltä, että alle 3-vuotiaiden kanssa tehtävä työ on varhaiskasvatuksen kivijalkaa? Jaatko meidän kanssamme kokemuksen siitä, että pienet ovat kuin kastehelmiä, jotka kuvastavat kaiken mitä niistä heijastuu? 

Tule meille jakamaan arkea kanssamme Kastehelmien ihanaan ryhmään. Kanssasi tekee työtä kolme lastenhoitajaa ja 16 reipasta ja iloista lasta. Voit olla vasta valmistumassa tai jo kokenut opettaja, mutta sinulla on leikkimieltä ja -taitoa, osaat heittäytyä ja sinulla on huumorintajua. 

Koskikujan työyhteisöön kuuluu Koskikujan päiväkoti ja Uomarinteen esikoulu. Uomarinteellä meillä on ruotsin kielikylpy ja suomenkielinen ryhmä. Koskikujan päiväkodilla on pienten Kastehelmien lisäksi kolme isompien ryhmää, joista yksi on sisarusryhmä. Työympäristömme on luonnon keskellä, kuitenkin Myyrmäen palvelujen lähellä. Me retkeilemme paljon sekä käytämme kirjastoa ja Toteemin palveluja aktiivisesti. Olemme tutkivaisia, kehittämishaluisia, innostumme helposti ja tykkäämme myös esittää lapsille säännöllisesti omia esityksiämme.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerron lisää!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset vaikuttamaan työyhteisössäsi esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Varhaiskasvatuksen opettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.
Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin http://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/tyo_ja_elinkeinot/vantaa_tyonantajana/tyon_esittelyja/toihin_varhaiskasvatukseen


Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttorahakokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja Paakkola Sirpa

0503026425

sirpa.paakkola@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 9.00-15.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 11.05.2020 15:00Hakuaika päättyy: 01.06.2020 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto