Varhaiskasvatuksen opettaja, Metsolanmäen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Metsolanmäen toimintayksikkö

Soopelipolku 4, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Metsolanmäen toimintayksikköön.

Toimintayksikköömme kuuluu kaksi päiväkotia, Metsolanmäen päiväkoti ja Metsolan päiväkoti, joissa on yhteensä kuusi tiimiä. Haussa oleva varhaiskasvatuksen opettaja sijoittuisi tulevalla kaudella Metsolanmäen päiväkodin esiopetusryhmään, jonka vuoksi arvostamme esiopetuspätevyyttä. Työparina esiopetusryhmässä toimii toinen varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja. 

Metsolanmäen päiväkoti on vuonna 2009 rakennettu 4- ryhmäinen päiväkoti. Metsolanmäessä toimii myös integroitu ryhmä. Metsolan päiväkoti on pieni,  kodinomainen päiväkoti, jossa toimii 2 lapsiryhmää. Toimintayksikössä on yhteensä 18 kasvattajaa, joista 8 varhaiskasvatuksen opettajia ja yksi varhaiskasvatuksen erityisopettaja, ja noin 100 lasta sekä mahdollisesti avustavaa henkilökuntaa. Päiväkotimme tekevät paljon yhteistyötä ja kehitämme toimintayksikön pedagogiikkaa yhdessä monipuolisten pedatiimien ja kehittämispalaverien avulla. 

Päiväkodit sijaitsevat hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä Korson keskustan alueella, kävelymatkan päässä Korson juna-asemalta.

Alueemme on monikulttuurinen, joten S2-opetus on osa arkeamme. Monikulttuuristen perheiden kanssa käydyissä palavereissa käytämme tulkkipalveluja. Metsolanmäen työyhteisössä uskotaan aitoihin, yksilöllisiin kohtaamisiin ja arvostetaan moninaisuutta. Yhdessä olemme enemmän. 

Vantaan linjausten mukaan toimimme pienissä ryhmissä leikkien ja liikkuen. Metsolanmäessä on iso ja valoisa sali, jota käytämme paljon. Päiväkodissa on myös monta pientä tilaa, jotka soveltuvat erilaisten pienryhmien ja monipuolisten pedagogisten suunnitelmien toteutukseen. Lisäksi käytämme aktiivisesti alueen liikuntamahdollisuuksia mm. Lumon saleja ja alueen monia puistoja aktiivisen liikuntaan.

Arvostamme ammatillista työotetta, sensitiivisyyttä vuorovaikutuksessa, lasta ja perhettä kunnioittavaa ja osallistavaa asennetta sekä halua olla aktiivisesti mukana lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena. Lapsi tarvitsee todellista läsnäoloa ja kuuntelua kasvattajalta!

Vantaalla kasvattajien työn tukena toimii konsultoiva erityisvarhaiskasvatuksen opettaja sekä laajat yhteistyöverkostot. Työmenetelminä olemme käyttäneet mm. Askeleittain sekä Ihmeelliset vuodet menetelmiä.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään varhaiskasvatusta uudistuneen vasun pohjalta sekä nauttimaan hyvästä ja lapsilähtöisesti toimivasta työyhteisöstä.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. 

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville varhaiskasvatuksen opettajille muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi.  Muuttorahakokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Arvostamme esiopetuspätevyyttä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Niininen Teresa

0503145659

teresa.niininen@vantaa.fi

Tavoitettavissa Arkisin 9.00-15.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 28.04.2020 12:00Hakuaika päättyy: 10.06.2020 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto