Päiväkodin johtaja, Louhelan toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Louhelan toimintayksikkö

Eräkuja 3, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2020 - 


Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen innovatiivinen ja uudistumiskykyinen johtamisen ammattilainen?  Onko sinulla vahvaa pedagogista ja hallinnollista osaamista sekä hyvät henkilöstöjohtamisen taidot? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö Louhelan toimintayksikön päiväkodin johtajan tehtävään.

Louhelan toimintayksikkö sijaitsee Myyrmäessä, Louhelan kaupunginosassa, luonnonläheisellä paikalla, kaupungin puistoalueen reunassa. Louhelan toimintayksikössä on kuusi lapsiryhmää kahdessa eri rakennuksessa. Päärakennuksessa on tilat neljälle lapsiryhmälle ja lisärakennuksessa on kaksi ryhmätilaa, joissa toimii nyt esiopetusryhmä sekä integroitu ryhmä. Louhelan toimintayksikön toimintaa ohjaa positiivinen pedagogiikka, mottona "Kehu, kannusta ja kiitä"

Vantaalla varhaiskasvatuksen toimintayksikön esimies johtaa yksikön pedagogiikkaa, hallintoa ja taloutta. Vantaan varhaiskasvatuksen johtamisjärjestelmä auttaa sinua onnistumaan tässä tehtävässä.  Jokaisessa varhaiskasvatuksen toimintayksikössä on johtoryhmä, joka yhdessä sinun kanssasi johtaa yksikön toimintaa. Jokaiselle päiväkodin johtajalle on Vantaalla nimetty työpariksi toinen päiväkodin johtaja. Saat vertaistukea myös pienalueen esimiestiimistä sekä Läntisen varhaiskasvatuksen palveluyksikön laajennetusta johtoryhmästä. Esimiehesi lisäksi koko organisaation asiantuntevat tukipalvelut ja varhaiskasvatuksen johto auttavat sinua toimimaan kaupungin ja varhaiskasvatuksen tulosalueen strategisten tavoitteiden suuntaisesti ja menestymään tehtävässäsi.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Päiväkodin johtaja (Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito. (Laki 272/2005, 7 §))


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta päiväkodinjohtajan tehtävästä.

Luemme eduksi: Arvostamme rohkeaa, valmentavaa johtamistapaa sekä positiivista asennetta. Lisäksi arvostamme uusiutumiskykyä sekä taitoa johtaa moniammatillista työyhteisöä. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot edistävät työssä onnistumista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3103,26 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuspäällikkö, Teea Markkula

p. 0405084819, teea.markkula@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9.10.-29.10.2019 klo 8-17


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hakuaika alkaa: 09.10.2019 12:00Hakuaika päättyy: 28.10.2019 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto