Lastenhoitaja,Rautpihan tomintayksikkö

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Rautpihan toimintayksikkö, Trollebon toimipiste

Virpikuja 2 , 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 12.09.2019 - 30.06.2020


Haemme Rautpihan toimintayksikön uuteen 1- 5v lasten päiväkotiryhmään lastenhoitajaa. Ryhmä tulee toimimaan Virpikujalla, Trollebon päiväkodin tiloissa. Rautpihan toimintayksikkö on eri kulttuurien kohtaamispaikka, joka tarjoaa varhaiskasvatusta kansainvälisessä hengessä. Rautpihan toimintayksikkö on palvelukokonaisuus, johon kuuluvat neliryhmäisen päiväkodin lisäksi samassa rakennuksessa sijaitseva avoin päiväkoti, pienen matkan päässä sijaitseva Rautpihan kerho sekä Virpikujan tiloissa toimiva ryhmä Peikot. 

Rautpihan päiväkoti tarjoaa lapsille kasvupolun pienestä aina esiopetusikään asti. Rautpihan päiväkoti on hyvin resursoitu monen ammattiosaajan kokonaisuus. Rautpihassa on relto (resursoitu varhaiskasvatuksen erityisopettaja), (lapsi- ja perhetyön ohjaaja) sekä kot (kasvun ja tuen oppimisen lastenhoitaja) sekä useita avustajia. Panostamme toiminnassamme myönteiseen ja arvostavaan kohtaamiseen, joka näkyy vahvasti positiiviseen kannustamiseen painottuvana pedagogiikkana. Rautpihan yhteisö kehittää jatkuvasti toimintaa palvellakseen perheitään parhaalla mahdollisella tavalla. 

Rautpihan toimintayksikkö sijaitsee Vantaalla, Koivukylän keskustassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodissamme on paljon osaamista kieli- ja kulttuuritietoisesta varhaiskasvatuksesta, S2-opetuksesta sekä kehityksen ja oppimisen tuen tarpeista.
 
Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös työkokemusta omaavat kasvattajat, jotka haluavat tehdä  lastenhoitajan sijaisuutta. Työsuhde alkaa 12.9.2019

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. (Laki 272/2005, 8 §))

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Kuparinen Melanie

040 5863603 ( lomalla 1.7-26.7.19)

melanie.kuparinen(at)vantaa.fi


Tavoitettavissa 27.6- 28.6.2019 sekä 29.7.2019-> ( klo 9.00- 16.00 )


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hakuaika alkaa: 27.06.2019 12:30Hakuaika päättyy: 26.07.2019 16:00
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto