Varhaiskasvatuksen sosionomi, Ojahaan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Ojahaan päiväkoti

Ojahaanpolku 6, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan 

Sinä innostunut varhaiskasvatuksen sosionomi, tervetuloa tiimiimme! Etsimme sensitiivistä varhaiskasvatuksen sosionomia 2-5 vuotiaiden lasten ryhmään. Tiitiäisten ja Menninkäisten ryhmät toimivat kaudella 2023-2024 pienennetyllä ryhmäkoolla, joka on yksi rakenteellinen tukimuoto kolmiportaisessa tuessa. Tarjoamme sinulle paikan ammattitaitoisesta työyhteisöstä, jossa arvostetaan turvallista ja kehittämismyönteistä ilmapiiriä.

Ojahaan päiväkoti sijaitsee Myyrmäessä,  noin 600 metriä juna-asemalta. Päiväkodissamme  on 2 ryhmää, joissa molemmissa 3 kasvattajaa.  6 kasvattajan lisäksi käytössämme on konsultoivan erityisopettajan tuki ja varhaiskasvatuksen kuraattoripalvelut. Kuulumme Jönsaksen päiväkodin kanssa samaan toimintayksikköön ja päiväkodeillamme onkin paljon yhteistyötä.

Meille Ojahaan päiväkodissa tärkeintä on lasten kaveri-ja tunnetaitojen vahvistaminen ja osallisuus. Liittymällä  työyhteisöömme pääset tekemään merkityksellistä työtä lasten ja heidän perheidensä parissa sekä osalliseksi ammatillisesta ja huumorintajuisesta työyhteisöstä.

Odotamme  sinulta ammatillista ja mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti mukana lasten toiminnassa  ja olla turvallinen aikuinen.

Vantaan kaupunki maksaa myös monikultuurisen päiväkodin rekrytointilisää vuonna 2024, joka on Ojahaan päiväkodissa 100 eur/kk.

Jos kiinnostuit, soita tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • varhaiskasvatuksen sosionomien vertaismentorointiryhmän tuen
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen sosionomi (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Luemme eduksi: Hyvät tietotekniset taidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2850 euroa/kk. Lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä + vuonna 2024 100 eur/kk monikulttuurisen pävikodin rekrytointilisää.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Ahtola, Auli

040 5346366

auli.ahtola@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 12.02.2024 12:00Hakuaika päättyy: 15.03.2024 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto