Varhaiskasvatuksen opettaja, Jönsaksen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Jönsaksen päiväkoti

Löydöspolku 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Sinä hyvät vuorovaikutustaidot omaava, lapsilähtöinen  ja luonnossa viihtyvä varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa Jönsaksen päiväkotiin.

Jönsaksen päiväkoti sijaitsee Myyrmäessä,  noin 300 metriä juna-asemalta. Ympäristössä on hyvät retkeilymahdollisuudet ja laajoja metsäalueita, jotka antavat hyvät mahdollisuudet luontopainotteisen kasvatuksen- ja opetuksen toteuttamiseen. Lisäksi päiväkodissamme on suuri metsäinen piha, jonka keskellä on vuonna 2019 valmistunut kota.  Jönsaksen päiväkodin kodan avajaiset - YouTube  

Päiväkodissamme  on 5 ryhmää, joissa jokaisessa 3 kasvattajaa. Yhteensä päiväkodissamme on siis 15 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Käytössämme on kattavat tukimuodot:  konsultoivan varhaiskasvatuksenopettajan, laaja-alaisen erityisopettajan,  taidepedagogin sekä kehityksen- ja oppimisen tuen lastenhoitajan resurssit sekä vaihtuva määrä avustavaa henkilöstöä. Esiopetukseen on saatavilla myös  psykologin ja kuraattorin tukipalvelut.

Meille Jönsaksen päiväkodissa tärkeintä on lasten kaveri-ja tunnetaitojen vahvistaminen, osallisuus ja luontosuhteen kehittäminen. Liittymällä  työyhteisöömme pääset tekemään merkityksellistä työtä lasten ja heidän perheidensä parissa sekä osalliseksi ammatillisesta ja huumorintajuisesta työyhteisöstä.

Odotamme  sinulta ammatillista ja mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena.

Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa päiväkotimme johtoryhmää, jossa yhdessä muiden tiimin jäsenten ja päiväkodin johtajan kanssa kehität koko yksikön pedagogiikkaa.

Vantaan kaupunki maksaa myös monikulttuurisen päiväkodin rekrytointilisää vuonna 2024, joka on Jönsaksen päiväkodissa 150 eur/kk.

Jos kiinnostuit, soita tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutustaidot ja riittävän suomen kielen taidon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3049 euroa/kk + 150 eur/kk. Lisäksi mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuva työkokemuslisä (3–8 %). Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2919 eur sekä kelpoisuusvaatimukset täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille maksettavasta 130 eur rekrytointilisästä ja 150 eur monikulttuurisen päiväkodin rekrylisästä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Ahtola, Auli

040 5346366

auli.ahtola@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 12.02.2024 12:00Hakuaika päättyy: 15.03.2024 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto