Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Ojahaan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Jönsaksen toimintayksikkö

Ojahaanpolku 6, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 04.08.2024 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2024

Sinä innostunut varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, tervetuloa tiimiimme! Etsimme sensitiivistä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa  2-5 vuotiaiden lasten ryhmään. Tiitiäisten ja Menninkäisten ryhmät toimivat tällä hetkellä pienennetyllä ryhmäkoolla, joka on yksi rakenteellinen tukimuoto kolmiportaisessa tuessa. Tarjoamme sinulle paikan ammattitaitoisesta työyhteisöstä, jossa arvostetaan turvallista ja kehittämismyönteistä ilmapiiriä.

Ojahaan päiväkoti sijaitsee Myyrmäessä,  noin 600 metriä juna-asemalta. 

Päiväkodissamme  on 2 ryhmää, joissa molemmissa 3 kasvattajaa.  6 kasvattajan lisäksi käytössämme on konsultoivan erityisopettajan tuki ja varhaiskasvatuksen kuraattoripalvelut. Kuulumme Jönsaksen päiväkodin kanssa samaan toimintayksikköön ja päiväkodeillamme onkin paljon yhteistyötä.

Meille Ojahaan päiväkodissa tärkeintä on lasten kaveri-ja tunnetaitojen vahvistaminen ja osallisuus. Liittymällä  työyhteisöömme pääset tekemään merkityksellistä työtä lasten ja heidän perheidensä parissa sekä osalliseksi ammatillisesta ja huumorintajuisesta työyhteisöstä.

Odotamme  sinulta ammatillista ja mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti mukana lasten toiminnassa  ja olla turvallinen aikuinen.

Vantaan kaupunki maksaa myös monikulttuurisen päiväkodin rekrytointilisää vuonna 2024, joka on Ojahaan päiväkodissa 100 eur/kk.

Jos kiinnostuit, soita tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • hyvät koulutusmahdollisuudet ja työyhteisön tuen oman työsi ja ammatillisuutesi kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä riittävää suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2400 euroa/kk. Lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä ja kelpoisuusvaatimukset täyttävälle lastenhoitajalla 100 eur/kk monikulttuurisen päiväkodin rekrylisää.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Ahtola, Auli

040 5346366

auli.ahtola@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 12.02.2024 12:00Hakuaika päättyy: 15.03.2024 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto