Varhaiskasvatuksen opettajien avoin haku

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus

Haluatko olla mukana luomassa iloa, oppimista ja kasvua lasten elämään? Hae avoimen haun kautta Vantaanlaisiin päiväkoteihin varhaiskasvatuksen opettajaksi.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia sekä vakituisiin että määräaikaisiin tehtäviin, mahdollisuus myös osa-aikaisiin tehtäviin.

Odotamme hakijalta sitoutuneisuutta lapsilähtöiseen pedagogiikkaan ja innostusta työhösi. Toivomme sinun olevan iloinen ja kannustava tiimipelaaja, joka kuuntelee lasta herkällä korvalla ja on aidosti läsnä lapsen arjessa. Näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhteistyössä yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa. Kohtaat lapsen sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä arjen pienissäkin tilanteissa ja osaat tukea lapsen kehitystä yksilöllisesti. Kokeilet rohkeasti uutta, olet valmis kehittämään itseäsi ja omaat hyvän asenteen uusia toimintatapoja kohtaan.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun sekä työmatkaedun
  • tarvittaessa autamme sinua työsuhdeasunnon hankkimisessa ja jos muutat Vantaalle työskentelemään muualta kuin lähikunnista, saat 1500 euron muuttorahan.

Monikulttuurisesti painottuneissa päiväkodeissamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan 150-200 euron rekrytointilisää. Olethan yhteydessä, jos haluat tietää lisää.

Huomioimme avoimessa haussa kelpoisuusehdot täyttävien varhaiskasvatuksen opettajien lisäksi opintojen loppuvaiheessa olevat alan opiskelijat. Varhaiskasvatuksen opettajan paikkoja on tarjolla eri puolilla Vantaata. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.

Tutustu tarkemmin täällä vantaalaisiin päiväkoteihin

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Jätä hakemuksesi jo tänään hakulinkin kautta ja #vantaudu työkaveriksemme!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus tai varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskeleva. Edellytämme suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.
Palkkaus: Kelpoisuusvaatimukset täyttävän varhaiskasvatusopettajan tehtäväkohtainen palkka on 2 985,60 eur/kk + 130 eur/kk rekrytointilisä = 3115,60 eur/kk. Lisäksi maksamme aiempaan työkokemukseen perustuvaa työkokemuslisää (3–8%) ja rekrytointilisää monikulttuurisissa päiväkodeissa 150-200 eur/kk.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen/määräaikainen/osa-aikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä:

Jäikö joku asia mietityttämään? Olethan yhteydessä Vantaan rekrytointipalveluihin Heidi Miettiseen, niin kerromme mielellämme lisätietoja. Heidin saa kiinni sähköpostilla heidi.miettinen@vantaa.fi tai puhelimella arkisin klo 9-14 puh. 040 482 4438. 

Heinäkuussa jätetyt hakemukset käsittelemme elokuussa.

 

Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto