Varhaiskasvatuksen opettaja, Rekolanmäen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Rekolanmäen päiväkoti

Hansinkatu 4 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.03.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Etsitkö uusia haasteita ja haluat kehittää itseäsi? Meillä Rekolanmäen päiväkodissa pienennetyssä ryhmässä olisi tarjolla mielenkiintoinen tehtävä varhaiskasvatuksen opettajana. Tiimissäsi toimivat varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja lastenhoitaja sekä avustajia sinun lisäksesi.

Toimintayksikköön kuuluvat Piilipuun ja Rekolanmäen päiväkodit Asolan ja Rekolan alueella. Yksikössä on yhteensä yhdeksän tiimiä ja lapsiryhmää.  Rekolanmäen päiväkodissa on viisi lapsiryhmää.

Meille varhaiskasvatuksessa on tärkeää positiivinen, lapsen vahvuuksista lähtevä pedagogiikka, tunne-ja kaveritaidot, liikkumisen edistäminen sekä luontosuhteen vahvistaminen ja retkeily. Olemme aidosti läsnä, muistamme tukea ja kannustaa paitsi lapsia, myös toinen toisiamme.

Tarjoamme sinulle paikan innostuneessa työyhteisössä, jossa saat käyttää vahvuuksiasi ja kehittää työtäsi.

Varhaiskasvatuksen  asiantuntijana työskentelet pienennetyn ryhmän opettajana ja annat varhaiskavatuksen opetusta  ja ohjausta lasten  tarpeen mukaan sekä olet mukanan aktiivisena jäsenenä tiimin toiminnassa. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa moniammatillisen tiimin pedagogisesta työskentelystä sekä lapsiryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävänä on vastata lapsen iän ja kehitystason mukaisesta varhaiskasvatuksesta ja hoidosta lapsiryhmässä sekä vastata yhteistyöstä huoltajien ja oman ryhmän henkilökunnan kanssa. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin kuuluu toimintayksikön pedagogiikan kehittäminen ja pedagogisen toiminnan laadun varmistaminen oman lapsiryhmän osalta. 

Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi mm. Vantaan monipuolisten sisäisten koulutusten kautta.

Odotamme ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa.

Johtajana ja esihenkilönä arvostan työntekijän omaa vaikuttamista ammatilliseen työntekoon sekä työntekijöistä lähtevää työn kehittämistä.  Pidän tärkeänä kykyä toimia yhteistyössä ja joustavasti silloin, kun se palvelee ammatillista perustehtävää. Asenne ratkaisee ja olet valmis heittäytymään uuteen!

Kiinnostuitko? Soita Sari Hoville  0438257623 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Erilaisen monipuolisen kokemuksen kasvatus- ja opetusalalla

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Kelpoisuusvaatimukset täyttävän varhaiskasvatuksen opettajan palkka on 3049 eur/kk. Vuonna 2024 maksamme myös 150 eur/kk monikulttuurisen päiväkodin rekrylisää. Lisäksi maksamme mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuvaa työkokemuslisää (3–8 %)

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja

Sari Hovi

0438257623

sari.hovi@vantaa.fi

Tavoitettavissa parhaiten sähköpostilla


Varajohtaja yksikön laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Salla Sutinen

0438272180


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 01.02.2024 12:00Hakuaika päättyy: 01.03.2024 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto