Varhaiskasvatuksen kehityksen ja oppimisen tuen lastenhoitaja, Hepopuiston ty

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kimokujan päiväkoti

Kimokuja 5, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 08.01.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan 

Hei, sinä sensitiivinen lastenhoitaja!

Etsimme Kimokujan päiväkotiin kehityksen ja oppimisen tuen lastenhoitajaa 3-5 vuotiaiden ryhmään, jossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja ja 2 lastenhoitajaa. Jos haluat edistää ja tukea lasten osallisuutta sekä erilaista oppimista ryhmässä, kehittää työskentelytapoja sekä pienryhmätoimintaa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa, tule työskentelemään meidän kanssa.

Olemme ProVaka päiväkoti. Tavoitteenamme on vahvistaa inklusiivistä, kaikille yhteistä varhaiskasvatusta yhteisten tavoitteiden, toimintapojen ja positiivisen palautteen avulla. 

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja ja positiivista asennetta. Työyhteisömme tukee ja kannustaa toisiaan sekä arjen haasteissa että onnistumisissa. 

Kimokujan päiväkoti on neljän ryhmän talo luonnonläheisellä alueella Hakunilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella kirjaston vieressä. Päiväkoti on avoinna sovitusti klo 6-18.00 välillä. 

Hepopuiston toimintayksikköön kuuluvat Hepopuiston päiväkoti, Kimokujan päiväkoti sekä Pikku-Hepon avoin kohtaamispaikka. Yksikön henkilöstö koostuu varhaiskasvatuksen opettajista, sosionomeista, lastenhoitajista sekä avustavasta henkilöstöstä. 

Varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja ja lapsi- ja perheohjaaja ovat mukana ryhmien toiminnassa ja tukemassa työskentelyä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä alueella työskentelevien varhaiskasvatuksen psykologin ja kuraattorin kanssa.

Tervetuloa mukaan kehittämään positiivista provaka-työyhteisöämme!

Kiinnostuitko? Kysy lisää Heli Stjerna p. 0438254748 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • hyvät koulutusmahdollisuudet ja työyhteisön tuen oman työsi ja ammatillisuutesi kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Kokemuksen monikulttuurisesta työyhteisöstä sekä pedagogisten välineiden ja menetelmien käytöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2460,00 euroa/kk. Kelpoisuusvaatimukset täyttävälle lastenhoitajalle maksetaan myös 100e/kk monikulttuurisen päiväkodin rekrytointilisää. Lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. 

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja

Stjerna, Heli

0438254748

heli.stjerna@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-15


Nelli Nevalampi 043 8270330


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 15.11.2023 12:00Hakuaika päättyy: 15.12.2023 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto