Päätoiminen tuntiopettaja ajoneuvoala, Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia, Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13, 01580 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.02.2024 - 

Oletko innovatiivinen ja kehitysorientoitunut ajoneuvoalan ammattilainen?

Haemme joukkoomme ajoneuvoasennuksen opettajaa, ajoneuvotekniikan osaamisalan perustutkinnon mukaisten tutkinnon osien opetukseen. Tällä hetkellä virka sijoittuu maahanmuuttajakoulutuksen ryhmän toiseksi opettajaksi. Molemmilla opettajilla työsalissa omat ryhmänsä, mutta yhteistyö opettajien välillä on tiivistä. Opetustyössä tarvitset rautaisen ammattitaidon lisäksi myös kykyä huomioida opiskelijoiden kehittyvän kielitaidon. Monipuolinen osaaminen ajoneuvoalalta ja kokemus työskentelystä erilaisten opiskelijaryhmien kanssa auttaa tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.

Tehtäviin kuuluu myös opetuksen suunnittelu- ja kehittämistyötä, vastuuopettajalle kuuluvat muut tehtävät, sekä opiskelijoiden ohjaamista työpaikoilla. 

Tarjoamme sinulle ajantasaiset välineet opetuksen toteuttamiseen, sekä ammattitaitoisen työyhteisön. 


Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8300 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto sekä ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Vahvaa ja monipuolista osaamista ajoneuvoalalta.

Luemme eduksi: Opetuskokemuksen, oppimisympäristöjen ja opiskelijahallintojärjestelmien tuntemuksen. Arvostamme erityisesti tiimissä toimimisen taitoa ja kehittävää työotetta. Kokemusta maahanmuuttajaryhmien kanssa toimimisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote,

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan Vuosityöaika


Yhteystiedot:

Osaamispalveluesimies

Karetie Antti

043-8256809

antti.karetie@vantaa.fi


Tavoitettavissa 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 15.11.2023 12:00Hakuaika päättyy: 07.12.2023 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto