Varhakasvatuksen lastenhoitaja (kot), Rekolanmäen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Rekolanmäen päiväkoti, Hansinkatu 4 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 08.01.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan 

Hei Sinä ja Tervetuloa yksikköömme!

Piilipuun toimintayksikköön haetaan Varhaiskasvatuksen kasvun ja oppimisen tuen lastenhoitajaa. 

"Itsenäinen työ, hyvät retkeilymaastot, monipuolinen, yhteisöllinen toiminta – liikunta,  musiikki ja lasten osallisuus toimivat kantavana voimana. Tuemme yhdessä lasten oppimista, leikkiä ja turvallista päivää päiväkodissa. Kohtaamme huoltajat lämpimästi sekä arvostavasti. Arvostamme luovuutta, rohkeutta sekä tehdään yhdessä asennetta. Tule  meidän porukkaan mukaan! Oletpa kokenut konkari tai uutta intoa puhkuva vastavalmistunut opettaja, me tarjoamme sinulle työpaikan, jossa saat käyttää vahvuuksiasi ja kehittää työtäsi. Hyvässä työilmapiirissämme saat myös työssäsi apua ja tukea. " 

Terveisin,  Rekolanmäen ja Piilipuun työntekijät!

 Yksikköömme kuuluvat Piilipuun päiväkoti ja Rekolanmäen päiväkoti, yhdeksän lapsiryhmää ja ryhmien koostumukset vaihtelevat ikärakenteesta sekä muista  erityistarpeista lähtien. Työntekijöitä  on tällä hetkellä 30 henkilöä .

Teemme pitkin toimintavuotta paljon yhteistyötä talojen välillä mm. pedagogisissa asioissa sekä muutenkin (tyhypäivät yms). Henkilöstö on vuosien mittaan myös siirtynyt oma-aloitteisesti talojen välillä toimimaan erilaisissa ryhmissä. Tämä on tuonut oman työn kehittämiseen sekä erilaisten tehtävien ymmärtämiseen paljon vahvistavaa, ammatillista näkökulmaa. 

Johtajana ja esihenkilönä arvostan työntekijän omaa vaikuttamista ammatillista työntekoon sekä työntekijöistä lähtevää työn kehittämistä.  Pidän tärkeänä kykyä toimia yhteistyössä ja joustavasti silloin, kun se palvelee ammatillista perustehtävää. Asenne ratkaisee ja olet valmis heittäytymään uuteen!

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Toivon, että kiinnostuit ja laitat hakemuksen meidän yksikköömme. Tervetuloa joukkoomme!

Mitä odotamme sinulta:

Tehtävänäsi on yhteistyössä huoltajien ja lapsiryhmän hoito- ja kasvatushenkilökunnan kanssa toteuttaa lasten iän ja kehityksen mukaista varhaiskasvatusta ja hoitoa sekä omalta osaltaan osallistua tehostettua ja erityistä tukea tarvitsevien lasten toiminnan suunnitteluun ja toteutumiseen.

Odotamme ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena työntekijänä ja turvallisena aikuisena ja mahdollistaa lasten osallisuuden päivän aikana.

Kiinnostuitko? Soita tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Erilaisen ammatillisen kokemuksen varhaiskasvatuksessa tai muissa opetus- ja kasvatustehtävissä. Kaikenlainen työkokemus ja innostus uuteen tehtävään luetaan myös eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2460 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. Vuonna 2024 maksamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle lisäksi 100 eur/kk monikulttuurisen päiväkodin rekrylisää.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja

Sari Hovi

043 8257623

sari.hovi@vantaa.fi


Varajohtaja ja ryhmän erityisopettaja

Salla Sutinen  

0438272180


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 20.11.2023 12:00Hakuaika päättyy: 04.12.2023 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto