Erityisluokanopettaja alkuopetukseen, Simonkallion koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Simonkallion koulu

Simonkalliontie 1, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 08.01.2024 - 01.06.2024


Haluatko liittyä huippuporukkaan? 

Iloisessa joukossamme on tarjolla erityisluokanopettajan sijaisuus kevätlukukaudelle 2024, alkaen 8.1.2024.  Erityisluokanopettajan sijaisuus sijoittuu alkuopetukseen, 1.-2. vuosiluokkien oppilaiden pienryhmään. Työpariksesi saat vahvan kokemuksen omaavan koulunkäynninohjaajan ja olet osa ammattitaitoista alkuopetuksen tiimiä, jossa pääset tekemään yhteistyötä ja kehittämään omaa osaamistasi.

Erityisluokanopettajana osaat huolehtia siitä, että jokainen oppilas tuntee kuuluvansa ryhmään ja saa sopivia oppimisen haasteita ratkottavakseen. Odotamme tehtävään valittavalta ymmärrystä kolmiportaisesta tuesta ja pedagogisten asiakirjojen laatimisesta sekä näkemystä erityisen tuen oppilaiden joustavista pedagogisista ratkaisuista. 

Vastineeksi tarjoamme rennon ja kehitysmyönteisen työyhteisön, jossa saa onnistua ja turvallisesti erehtyä. Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteista ja idearikasta kasvatusotetta, josta välittyy lämmin ja oppilaslähtöinen työote. 

Oppilaat odottavat opettajilta kykyä opettaa ymmärrettävästi ja antaa tehtävät selkeästi. He myös haluaisivat, että opettajilla on taitoa ja uskallusta pitää yllä hyvää työrauhaa luokassa. Huumorintajuakin saa olla.

Simonkallion koulu on noin 600 oppilaan alakoulu Tikkurilan urheilupuiston läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.  Oppilaitamme luotsaa koulupolulla 38 ammattitaitoista opettajaa, kahdeksan koulunkäynnin ohjaajaa, kuraattori, terveydenhoitaja ja koulun muu henkilökunta. Koulun työyhteisö on toimiva ja tiimiytetty, teemme töitä yhdessä.

Koulumme sijaitsee Simonkallion rauhallisella alueella, jossa pientalot ja kerrostalot limittyvät puistoalueiden lomaan. Koulun läheisyydestä löydät Möskärinmäen metsäiset alueet lampineen, Koivuhaan Arboretumin, Tikkurilan urheilupuiston liikuntapaikat - pallokentät, jäähallit, uimahallin. Kun tähän vielä lisää koulun pihassa olevan suuren kentän, oppimisympäristön laajentaminen luokkahuoneen ulkopuolelle on siis todella helppoa.

Tutustu Simonkallion koulun toimintaan

Koulussamme on positiivinen, innostunut työyhteisö ja kotoisa ilmapiiri. Simonkalliossa on kyläkoulun tuntua. Kehitämme kouluamme jatkuvasti ja haluamme yhdessä luoda parhaan mahdollisen oppimis- ja työskentely-ympäristön niin oppilaille kuin opetushenkilöstölle ja kaikille koulussa toimiville. Koulun johtoryhmä ja yhteisöllisen hyvinvoinnin ryhmä toimivat aktiivisesti koulun hyväksi. Koulussa toimivat aktiiviset luokka-astetiimit viikoittain.

Opetussuunnitelman hengessä haluamme tukea oppilaidemme yksilöllistä oppimista tarkoituksenmukaisissa ryhmissä työskennellen. Koulussamme toimivat alueelliset musiikkiluokat 3.-6. ja kaksi valmistavan opetuksen alueellista ryhmää. 

Olemme mukana monessa kuten esimerkiksi Liikkuva koulu -toiminnassa ja Erasmus+-hankkeissa. Kehitämme koulua jatkuvasti, tavoitteena joustavat opetusjärjestelyt ja opetushenkilöstön tiimi- ja työparityöskentely.

Tule opettajaksi Simonkallioon!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tule opettajaksi Vantaalle! Tutustu opettajan työhön tästä.

Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi työntekijöille on usein tarjolla alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES:n mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Mallat Marika, p. 0405889020, marika.mallat@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-16


Apulaisrehtori Jaana Koivula, p. 050 314 5630


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 13.11.2023 12:00Hakuaika päättyy: 04.12.2023 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto