Varhaiskasvatuksen opettaja uuteen Kelokuusen päiväkotiin, 5 paikkaa

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kelokuusen päiväkoti, Kelokuusenkuja 1, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan 

Hei sinä innostunut ja ammattitaitoinen varhaiskasvatuksen opettaja!

Tule mukaan perustamaan tammikuussa 2024 avattavaa uutta Kelokuusen päiväkotia!

Kelokuusen toimintayksikkö on uusi toimintayksikkö, johon kuuluvat tammikuussa 2024 aukeava Kelokuusen päiväkoti (kuvassa) sekä Varistonniityn päiväkoti. Yksikköä johtaa kaksi päiväkodin johtajaa, joista toinen vastaa pedagogiikasta ja asiakkuuksista ja toinen henkilöstöstä ja taloudesta. 

Kelokuusen päiväkoti sijaitsee Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Päiväkodin läheisyydessä on hyvät retkeilymahdollisuudet niin luontoon, kuin liikunta- ja kulttuurikohteisiinkin. Kelokuusen päiväkodissa työskennellään kotialuemallilla kahden kasvattajan ryhmissä. Kotialueita päiväkodissa on kuusi ja yhdessä kotialueessa toimii kaksi lapsiryhmää omissa tiloissaan. Toimintamme perustuu työparimalliin, jossa jokaisen työparin tukena on toinen työpari. Sinulla on mahdollisuus esittää toiveita sijoittumisesta päiväkotimme eri ryhmiin. 

Yksikössämme painotamme positiivista pedagogiikkaa ja leikkiä. Leikki ja leikillisyys on meillä kehittämisen keskiössä ja mm. tarinallista leikkiä olemme toteuttaneet yksikössämme jo useamman vuoden ajan. Yhteisöllisyys lapsiryhmissä ja henkilöstön kesken on meille tärkeä arvo, jota vaalimme. Näemme lasten osallisuuden arvokkaana ja sen toteutumisen eteen teemme jatkuvasti kehittämistyötä. Meillä kasvattajat kunnioittavat lapsen, lapsen vanhempien sekä toistensa kokemuksia ja mielipiteitä. Meillä saa olla osalllisena ja osallistua!

Kelokuusen päiväkotiin siirtyy osa sitoutuneita, motivoituneita ja huumorintajuisia kasvattajia Variston lakkautettavasta päiväkodista. Meillä on hyvä työilmapiiri, josta pidämme huolta. Meillä on selkeät ja toimivat johtamisen rakenteet. Varhaiskasvatuksen opettajana kuulut yksikön johtoryhmään ja pääset kehittämään päiväkodin pedagogista toimintaa johtoryhmätyöskentelyn kautta. Varhaiskasvatuksen opettaja toimii oman tiiminsä pedagogisena johtajana.

Toivomme uudelta työntekijältä positiivista, innostunutta ja sensitiivistä työotetta. Jos olet joustava ja suhtaudut myönteisesti varhaiskasvatuksen arjen tilanteisiin, sinulla on halua sitoutua yksikkömme yhteisiin tavoitteisiin, avoin ja innostunut työskentelyote on sinulle ominainen tapa tehdä työtä, tule meille täydentämään työyhteisöämme ammattitaidollasi. Työssäsi pääset toteuttamaan osaamistasi monipuolisesti. 

Kiinnostuitko? Soita tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2919 eur/kk. Kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan 130 eur/kk rekrytointilisä. Kelpoisuusvaatimukset täyttävän varhaiskasvatuksen opettajan palkka on siis vähintään 2919 eur+ 130 eur =3049 eur/kk. Lisäksi maksamme mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuvaa työkokemuslisää (3–8 %)

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 5

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Tenhunen, Virpi

0400773243

virpi.tenhunen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8.00-15.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 26.10.2023 12:00Hakuaika päättyy: 15.12.2023 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto