Varhaiskasvatuksen opettaja, Tammistonrannan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Tammistonrannan päiväkoti, Säteritilankatu 8, 01520 VANTAA

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.03.2023 alkaen 
(tai aloitus sopimuksen mukaan).


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Tule meille vakituiseksi varhaiskasvatuksen opettajaksi tai pidempiaikaiseen sijaisuuteen.

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa kevätkaudelle 2-3 vuotiaiden ryhmään. Sijoittuminen Tammiston varhaiskasvatusyksikössä voi tulevilla kausilla olla myös eri-ikäisillä.

Tammiston toimintayksikkö muodostuu Tammiston ja Tammistonrannan päiväkodeista.  Molemmat päiväkodit ovat viisiryhmäisiä ja ne sijaitsevat rauhallisella ja peltomaisella asuinalueella. Työyksikössämme työskentelee yhteensä 30 varhaiskasvatuksen opettajaa ja lastenhoitajaa sekä kausittain vaihteleva määrä kasvun ja oppimisen tuen resursseja. Tammistonrannan päiväkodin ryhmistä yksi on pienennetty ryhmä. Tammistonrannan päiväkodin viisivuotiaat lapset kuuluvat mukaan OKM:n kaksivuotisen esiopetuksen kokeiluun.

Päiväkotimme tilat ovat avarat ja valoisat. Oppimisympäristömme laajentuu päiväkodin ulkopuolelle, jossa on upeat mahdollisuudet retkiin esimerkiksi Tammiston luonnonsuojelumetsään ja Haltialan tilalle. Päiväkodin läheisyydessä virtaa Vantaajoki.

Päiväkotimme ovat sekä varhaiskasvatusopettajaopiskelijoiden että sosionomiopiskelijoiden kenttäpäiväkoteja.

Meille on helppo tulla. Bussi 600 kulkee lähes päiväkotimme vierestä. Samoin Tuusulanväylän bussipysäkiltä on meille lyhyt kävelymatka. Lähiympäristö tarjoaa myös hyvät pyöräily-yhteydet monesta suunnasta.

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

Toivomme, että olet osaltasi joustava, myönteinen ja työstäsi innostunut tiimityöntekijä. Kuuntelet lasta herkällä korvalla ja olet aidosti läsnä lapsen arjessa. Kohtaat lapsen sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä arjen pienissäkin tilanteissa. Annat lapselle mahdollisuuden vaikuttaa häntä koskevissa asioissa. Näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa yhteistyössä. Läsnäolo ja arjen vuorovaikutus ovat erityisen merkityksellisiä pienten ryhmän pedagogisessa toiminnassa.

Vantaalla viihtyy varmasti

Pidämme huolta yhteisömme työhyvinvoinnista ja positiivisesta ilmapiiristä. Työntekijät panostavat työhönsä toinen toisiaan auttaen ja huumorilla arkea maustaen.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi tuettuja liikunta-, kulttuuri- ja virkistysmahdollisuuksia, lounasedun ja etuseteleitä julkisen liikenteen käyttöön.

Tervetuloa ammattitaitoiseen joukkoomme! 

Kiinnostuitko?

Soita, kysy lisää tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! odotamme sinua jo innolla! Jätä hakemuksesi jo tänään hakulinkin kautta ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)
 Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.
 Palkkaus: 2740,71 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
 Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).
 Työpaikkojen lukumäärä: 1
 Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
 Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
 Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
 Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja Sari Marin vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Sarin saat kiinni puhelimitse 043 826 9236 tai sähköpostitse sari.marin@vantaa.fi.

Lisätietoja antaa mielellään myös varajohtaja Noora Rutanen, puh. 043 827 0271  tai noora.rutanen@vantaa.fi.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
 
 Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.
 
 Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 23.01.2023 12:00Hakuaika päättyy: 13.02.2023 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto