Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, tule töihin Vantaalle!

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus

Hei, sinä työstäsi innostunut varhaiskasvatuksen erityisopettaja, tervetuloa töihin Vantaalle!

Etsitkö uusia haasteita? Meillä olisi tarjota sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia työskennellä varhaiskasvatuksen erityisopettajana eri puolilla Vantaata.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana annat ensisijaisesti tukea lapsille varhaiskasvatuksen arjessa. Erityispedagogiikan asiantuntijana teet yhteistyötä koko varhaiskasvatuksen toimintayksikön henkilökunnan, päiväkodinjohtajan ja eri lapsiperhepalvelujen toimijoiden kanssa. Jotta jokaisen lapsen oikeus tukeen voidaan varmistaa, annat osa-aikaista erityisopetusta ja konsultaatiota joustavasti varhaiskasvatuksen toimintayksikön eri lapsiryhmissä esiintyvän tuen tarpeen mukaan jaksottain ja/tai osa-aikaisesti.  

Tarjoamme sinulle joustavan työn, jota on mahdollista muokata aiemman osaamisesi ja vahvuuksiesi pohjalta sekä mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa laadukasta erityispedagogista opetusta palvelualueella, jossa toiminnan ja osaamiseen kehittämiseen panostetaan.

Vantaalla saat kollegoilta tukea mm. vertaistapaamisten ja ryhmätyönohjauksen merkeissä. Esihenkilösi lisäksi varhaiskasvatuksen palvelualueen kehittämisyksikön asiantuntijat auttavat sinua menestymään tehtävässäsi.

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä vakituisiin tehtäviin että eri pituisiin määräaikaisuuksiin Vantaalle, mahdollisuus myös osa-aikaisiin tehtäviin. Mahdollisuus myös päiväkodin varajohtajan tehtävään. Tehtäviä on tarjolla eri puolilla Vantaata sekä ryhmissä, että laaja-alaisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään, millaista työtä etsit ja milloin voisit aloittaa työt Vantaalla.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla

  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työsi ja ammatillisuutesi kehittämiseen
  • mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet
  • työnantajan, joka suuntaa resursseja henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämiseen
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun.

Monikulttuurisesti painottuneissa päiväkodeissamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen erityisopettajalle maksetaan 150- 200 euron rekrytointilisää. Olethan yhteydessä, jos haluat tietää lisää.

Oletko valmistumassa lähiaikoina? Hae ihmeessä - arvostamme kokemuksen lisäksi suuresti myös tuoreita näkökulmia. 

Hae mukaan iloiseen joukkoomme ja jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Pystymme avoimen haun avulla huomioimaan toiveesi mm. päiväkodin sijainnin ja työsuhteen aloitusajan suhteen. Tutustu tarkemmin vantaalaisiin päiväkoteihin


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus). Huomioimme haussa myös opintojensa loppuvaiheessa olevat varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi opiskelijat.  Edellytämme suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.
Palkkaus: Kelpoisuusvaatimukset täyttävän varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäväkohtainen palkka on 3303 eur/kk. Lisäksi maksamme mahdolliseen aiempaan työkokemukseen perustuvaa työkokemuslisää (3-8%) ja rekrytointilisää monikulttuurisissa päiväkodeissa työskenteleville 150 - 200 eur/kk. Kuukausipalkka sijoittuu välille 3303 - 3767 eur/kk.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55). Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.
Koeaika: Riippuu työsuhteen kestosta
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen/osa-aikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä:

Jäikö joku asia mietityttämään? Olethan yhteydessä Vantaan rekrytointipalveluihin Heidi Miettiseen, niin kerromme mielellämme lisää. Heidin saa kiinni sähköpostilla heidi.miettinen@vantaa.fi tai puhelimella arkisin klo 9-14 puh. 040 482 4438.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto