Varhaiskasvatuksen sosionomi, tule töihin Vantaalle!

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus

Hei, sinä työstäsi innostunut varhaiskasvatuksen sosionomi tai alan opiskelija, tervetuloa töihin Vantaalle!

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen sosionomeja, joilla on positiivinen ja ammatillinen lasten vahvuuksia korostava työote. 

Toivomme sinulta, että olet joustava, myönteinen ja työstäsi innostunut tiimityöntekijä. Kuuntelet lasta herkällä korvalla ja olet aidosti läsnä lapsen arjessa. Huomioit lapsen sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä arjen pienissäkin tilanteissa. Annat lapselle mahdollisuuden vaikuttaa häntä koskevissa asioissa. Näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa yhteistyössä. 

Tervetuloa kehittämismyönteiseen ilmapiiriimme rakentamaan varhaiskasvatuksen sosionomien ja varhaiskasvatuksen opettajien välistä moniammatillista yhteistyötä yhdessä koko työyhteisön kanssa. Me Vantaalla tuemme sinua uudessa työnkuvassasi ja pääset varhaiskasvatuksen sosionomina itsekin kehittämään työnkuvaasi. Yhdessä tehden ja onnistuen. Varhaiskasvatuksen sosionomina osallistut moniammatillisen tiimin pedagogiseen työskentelyyn: pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Varhaiskasvatuksen sosionomina vastaat omalta osaltasi lasten hyvinvoinnin edistämisestä sekä lasten, perheiden ja huoltajien ohjauksesta.

Haemme varhaiskasvatuksen sosionomeja sekä vakituisiin että määräaikaisiin tehtäviin Vantaalle, mahdollisuus myös osa-aikaisiin tehtäviin. Huomioimme haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Tehtäviä on tarjolla eri puolilla Vantaata, sekä päiväkodeissa että avoimessa varhaiskasvatustoiminnassa. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella tai millaisessa tehtävässä olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • varhaiskasvatuksen sosionomien oman vertaistapaamisryhmän työsi tueksi
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • monipuoliset henkilöstöedut käyttöösi, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietu, lounasetu ja työmatkaetu.

Monikulttuurisesti painottuneissa päiväkodeissamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen sosionomille maksetaan 100 euroa/kk rekrytointilisää. Olethan yhteydessä, jos haluat tietää lisää.

Oletko valmistumassa lähiaikoina? Hae ihmeessä - arvostamme kokemuksen lisäksi myös tuoreita näkökulmia.

Hae mukaan iloiseen joukkoomme, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan yhdessä juuri sinulle sopiva työkokonaisuus! Tutustu tarkemmin vantaalaisiin päiväkoteihin


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen sosionomi tai opintojensa loppuvaiheessa oleva varhaiskasvatuksen sosionomi. Edellytämme valitulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti
Palkkaus: 2 914,70 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä ja mahdollinen rekrytointilisä 100 eur/kk kelpoisuusehdot täyttävälle monikulttuurisessa päiväkodissa työskentelevälle varhaiskasvatuksen sosionomille.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).
Koeaika: Riippuen työsuhteen kestosta
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen/ määräaikainen / osa-aikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä:

Jäikö joku asia mietityttämään? Olethan yhteydessä Vantaan rekrytointipalveluihin Heidi Miettiseen. Heidin saa kiinni sähköpostilla heidi.miettinen@vantaa.fi tai puhelimella arkisin klo 9-14 puh. 040 482 4438.

Heinäkuussa jätetyt hakemukset käsittelemme elokuussa.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto