Varhaiskasvatuksen opettaja, tule töihin Vantaalle!

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus


Hei, sinä työstäsi innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa töihin Vantaalle!

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajia, joilla on positiivinen ja ammatillinen lasten vahvuuksia korostava työote. 

Olet joustava, myönteinen ja työstäsi innostunut tiimityöntekijä. Kuuntelet lasta herkällä korvalla ja olet aidosti läsnä lapsen arjessa. Kohtaat lapsen sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä arjen pienissäkin tilanteissa. Annat lapselle mahdollisuuden vaikuttaa häntä koskevissa asioissa. Näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa yhteistyössä. 

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia sekä vakituisiin tehtäviin että eri pituisiin sijaisuuksiin Vantaalle, mahdollisuus myös osa-aikaisiin tehtäviin. Etsimme ajoittain tekijää myös päiväkodin varajohtajaksi, joten kerrothan hakemuksessasi kiinnostuksen varajohtajan tehtävään. Huomioimme haussa opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Tehtäviä on tarjolla eri puolilla Vantaata. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun.

Monikulttuurisesti painottuneissa päiväkodeissamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan 150-200 euron rekrytointilisää. Olethan yhteydessä, jos haluat tietää lisää.

Oletko valmistumassa lähiaikoina? Hae ihmeessä - arvostamme kokemuksen lisäksi suuresti myös tuoreita näkökulmia.

Tutustu tarkemmin täällä vantaalaisiin päiväkoteihin

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Jätä hakemuksesi jo tänään hakulinkin kautta ja #vantaudu työkaveriksemme!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus) tai varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskeleva.  Edellytämme sinulta suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Kelpoisuusvaatimukset täyttävän varhaiskasvatusopettajan tehtäväkohtainen palkka on
2919 eur/kk. Lisäksi maksamme mahdolliseen aiempaan työkokemukseen perustuvaa työkokemuslisää (3–8%) ja rekrytointilisää monikulttuurisissa päiväkodeissa 150-200 eur/kk.
1.8. alkaen kaikille kelpoisuusvaatimukset täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille aletaan maksamaan 130 tai 140 eur/kk rekrytointilisää. Kelpoisuusvaatimuksen täyttävän varhaiskasvatusopettajan palkka on 1.8. alkaen siis vähintään 2919 eur+ 130 eur =3049 eur/kk


Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55). Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.
Koeaika: Riippuen työsuhteen kestosta
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen/määräaikainen/osa-aikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko tai sopimuksen mukaan

Lisätietoja avoimesta tehtävästä:

Jäikö joku asia mietityttämään? Olethan yhteydessä Vantaan rekrytointipalveluihin Heidi Miettiseen, niin kerromme mielellämme lisätietoja. Heidin saa kiinni sähköpostilla heidi.miettinen@vantaa.fi tai puhelimella arkisin klo 9-14 puh. 040 482 4438.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto