Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Kartanonkosken päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kartanonkosken päiväkoti, Tilkuntie 5, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2023 alkaen

 Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! Tulisitko sinä täydentämään osaavaa joukkoamme?

Etsimme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa Kartanonkosken päiväkotiin. 

Toivotko, että työympäristösi on monipuolinen, muuntuva ja leikkiin houkutteleva? Odotatko pääseväsi työskentelemään avoimien ja innostuvien ammattilaisten kanssa? Haluaisitko osallistua työn kehittämiseen ja olisitko valmis johtamaan osaavaa tiimiä? Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kaikkeen tähän!

Työyhteisömme on aktiivinen, ammatillinen ja yhteen hiileen puhaltava. Yksikössämme on selkeät rakenteet ja kehitämme yhdessä Varhaiskasvatussuunnitelman (Vasu) mukaista pedagogiikkaa. Leikki korostuu meillä kaikessa toiminnassa.

Toivomme sinulta positiivista ja innostunutta suhtautumista työhön sekä iloa ja intoa kehittää pedagogiikkaa.  Vasun sisältöjen mukaisesti luotamme, että leikilliset työtavat ja leikin merkityksen sisäistäminen ovat myös osa sinun toimintaasi.

Saimme Hyvä työyhteisö -palkinnon muutama vuosi sitten ja olemmekin sitoutuneet suhtautumaan kunnioittavasti toisiimme ja asiakkaisiimme. Teemme jatkuvasti työtä hyvän työilmapiirin eteen ja olemme muutenkin innokkaita kehittämään toimintaamme. Ehkä sinullakin olisi uusia ideoita tuotavaksi työyhteisöömme?

Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja perheiden päivittäiseen vastaanottoon kiinnitämme erityistä huomiota. Arvostamme työntekijöissämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ammatillista työotetta.

Kartanonkosken alue on viehättävä arkkitehtuuriltaan ja hyvien liikenneyhteyksien päässä myös Helsingistä. Päiväkodissamme on 6 ryhmää ja toimimme Kartanonkosken Yhtenäiskoulun kanssa samassa rakennuksessa. Toiminta- ja oppimisympäristömme on luonnonläheinen - alueen puistot, kirjasto, Tammiston luonnonsuojelumetsä ja Haltialan tilan läheisyys houkuttelevat säännölliseen retkeilyyn. Sisätilat päiväkodissamme ovat muuntuvat ja monipuoliset, käytävät ja kaikki pienryhmätilat sekä aulat on valjastettu leikkikäyttöön. 


Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi tuettuja liikunta-, kulttuuri- ja virkistysmahdollisuuksia, lounasedun ja etuseteleitä julkisen liikenteen käyttöön.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja ota yhteyttä (tarja.turunen@vantaa.fi) tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tervetuloa lämminhenkiseen työyhteisöömme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2925,36 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

päiväkodin johtaja
Tarja Turunen
0405084738
tarja.turunen@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 09.11.2022 15:00Hakuaika päättyy: 21.12.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto