Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, Keimolanmäen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Keimolanmäen päiväkoti

Ajolenkki 8, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.01.2023 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2023. Työsuhde mahdollista vakinaistaa 1.8.2023 alkaen. 


Hei sinä esiopetuksesta innostunut varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatustyöstä innostuva,lapsista hurmaantuva ja positiivista toimintakulttuuria rakentava varhaiskasvatuksen opettaja? 

Etsimme joukkoomme nyt opettajaa, joka on kiinnostunut esiopetuksesta ja halukas lähtemään kehittämään joustavaa esi- ja alkuopetusta koulun kanssa. Olemme aloittaneet yhteistä arkea koulun alkuopetuksen kanssa. Olemme mukana hankkessa, jossa kehitetään uusia toimintatapoja luoda lapselle eheä koulupolku. Pääset rakentamaan ja kehittämään yhteistä toimintakulttuuria esi-ja alkuopetuksen kanssa.

Päiväkotimme on mukana ProVaka toimintamallissa (positiivisesti ryhmässä oppiva varhaiskasvatus), jossa käyttäytymistä ohjataan positiivisen palautteen avulla ja jossa aikuiset toimivat malliesimerkkinä. Toimintamalli tukee toimintakulttuurin kehittymistä sosiaalisia taitoja arvostavaksi ja henkilöstön yhdenmukaisia ohjaustapoja hyödyntäväksi. 

Työparinasi on toinen opettaja, tiimiisi kuuluu lisäksi kaksi lastenhoitajaa sekä kasvun- ja oppimisentuen lastenhoitaja. Yhteisopettajuutta pääset tekemään myös alkuopetuksen opettajien kanssa. Keimolanmäessä koulu ja päiväkoti toimivat samassa rakennuksessa, meillä on yhteinen ravintola ja yhteinen piha. Lisäksi käytössämme on liikuntasali. Hulppea luonto ympäröi meitä ja tarjoaa vehreän ympäristön oppimiselle. Pääset siis tekemään äärimmäisen arvokasta työtä yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa! 

Yhteisömme arjessa näkyy joka päivä monet kielet ja kulttuurit, osallisuus, kuuluksi tuleminen, positiivinen pedagogiikka, toiminnallisuus, liike ja leikki. Olisiko sinulla jotain osaamista lisää, jonka haluaisit tuoda osaksi yhteisöämme? Ota yhteyttä ja kerro siitä meille. Tai tule kyselemään meiltä lisää. 

Tarjoamme sinulle positiivisen ja rennon työympäristön, jossa tehdään työtä sydämellä, pilke silmäkulmassa ammatillisuutta unohtamatta. Pääset mukaan kehittämään ja synnyttämään meidän toimintakulttuuria. Keimolanmäessä viihtyvät sekä lapset että työntekijät. 

Toimintayksikköämme johdetaan uudella rinnakkaisjohtamisen mallilla, jossa kaksi päiväkodinjohtajaa jakavat työtä ja johtaminen on sitä kautta laadukkaampaa. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2 700,21 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Aarnio Terhi

0406642797

terhi.aarnio@vantaa.fi


Tavoitettavissa

Johanna Ahokas +358438249240 johanna.ahokas@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 01.11.2022 14:30Hakuaika päättyy: 23.12.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto