Varhaiskasvatuksen opettaja, Metsolanmäen toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Metsolanmäen päiväkoti, Soopelipolku 4, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.12.2022 alkaen 
(tai aloitus sopimuksen mukaan). 

Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Metsolanmäen toimintayksikköön.

Toimintayksikköömme kuuluu kaksi päiväkotia, Metsolanmäen päiväkoti ja Metsolan päiväkoti, joissa on yhteensä kuusi tiimiä. Haussa oleva varhaiskasvatuksen opettaja sijoittuu tällä toimintakaudella Hemuleiden ryhmään, jossa on 5-6 v. lapsia. 

Metsolanmäen päiväkoti on vuonna 2009 rakennettu 4 ryhmäinen päiväkoti. Metsolanmäen päiväkoti on mukana kaksivuotisessa esiopetuskokeilussa, jonka vuoksi arvostamme varhaiskasvatuksen opettajien esiopetuspätevyyttä. Metsolan päiväkoti on pieni,  kodinomainen päiväkoti, jossa toimii 2 lapsiryhmää. Päiväkotimme tekevät paljon yhteistyötä ja kehitämme toimintayksikön pedagogiikkaa yhdessä monipuolisten pedatiimien ja kehittämispalaverien avulla. Kaksivuotinen esiopetuskokeilu on lisännyt ryhmien yhteistyötä ja tiivistänyt varhaiskasvatuksen opettajien yhteistä suunnittelua ja toiminnan toteutusta yli ryhmärajojen. 

Päiväkodit sijaitsevat hyvien joukkoliikenne yhteyksien äärellä Korson keskustan alueella, kävelymatkan päässä Korson juna-asemalta.

Alueemme on monikulttuurinen, joten S2-opetus on osa arkeamme. Päiväkotiimme valituille kelposuusehdot täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille maksetaan rekrytointilisä 150€/kk.  

Monikulttuuristen perheiden kanssa käydyissä palavereissa käytämme tulkkipalveluja. Metsolanmäen työyhteisössä uskotaan aitoihin, yksilöllisiin kohtaamisiin ja arvostetaan moninaisuutta. Yhdessä olemme enemmän. 

Vantaan linjausten mukaan toimimme pienissä ryhmissä leikkien ja liikkuen. Metsolanmäessä on iso ja valoisa sali, jota käytämme paljon. Päiväkodissa on myös monta pientä tilaa, jotka soveltuvat erilaisten pienryhmien ja monipuolisten pedagogisten suunnitelmien toteutukseen. Lisäksi käytämme aktiivisesti alueen liikuntamadollisuuksia mm.  alueen monia puistoja aktiivisen liikuntaan.

Arvostamme ammatillista työotetta, sensitiivisyyttä vuorovaikutuksessa, lasta ja perhettä kunnioittavaa ja osallistavaa asennetta sekä halua olla aktiivisesti mukana lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena. Lapsi tarvitsee todellista läsnäoloa ja kuuntelua kasvattajalta. Meillä saat leikkiä, laulaa, nauraa ja liikkua. 

Vantaalla kasvattajien työn tukena toimii konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä laajat yhteistyöverkostot. 

Tervetuloa joukkoomme kehittämään varhaiskasvatusta uudistuneen vasun pohjalta sekä nauttimaan hyvästä ja lapsilähtöisesti toimivasta työyhteisöstä. Huomioimme rekrytoinnissa myös valmistumassa olevat hakijat.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus). Huomioimme myös valmistumassa olevat hakijat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2700,21 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja
Riikka Mckenzie
0503145659
riikka.mckenzie@vantaa.fi
Tavoitettavissa Arkisin klo 9 - 15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 21.10.2022 12:00Hakuaika päättyy: 14.12.2022 16:00

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Palvelusuhteen muoto
Työpaikkojen lukumäärä
Hakukriteerit
Ilmoituksen kieli
Ammattialakategoria
Palvelusuhteen kesto